Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praktyki miesięczne..

Necdric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zaczne od tego że kierownik mi powiedział we wrześniu że jak bede chodził cały czas na zwykłe praktyki to nie bede musiał jechać na te miesięczne , dziś się k***a dowiedziałem że muszę jechać tam, mówie sobie ja se k***a żyły rozpruwam żeby pójść na te 8 godzin zwykłych praktyk a ten pieprznięty endomorfik każe mi jechać na majowe.. 

Mamy warsztaty na wsi do których chodze na te zwykłe czy jakbym pogadał z kierownikiem to dałoby radę abym na ten miesiąc przesiedział tam gdzie zawsze chodzę? zaliczyło by mi to? nie ma z tego żadnych konsekwencji prawnych? czytałem coś że nie zaliczają.. że muszą być to praktyki jak do normalnej pracy..

Nie uśmiecha mi się jechać z moją klasą bo prędzej bym ich powybijał jak se nie zwale konia, mam charakter dość nietypowy .. mniejsza z tym jeśli macie jakieś rady,info które się przyda to piszcie.

Z góry dzięki 

Opublikowano

Ja jestem akurat na techniku obsługi turystycznej więc nie mam problemu z tym, żeby mieć praktykę miesięczna w biurze podróży do którego uczęszczam od 2 lat.

Musisz mieć praktyki w przedsiębiorstwie zajmującym się Twoim kierunkiem. Musisz to przeboleć, ja sam też szukam innego biura podróży bądź hotelu, bo po prostu nie odpowiada mi siedzenie 8h na praktykach i segregowanie umów z 2013 roku do których i tak już nikt nie zagląda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...