Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny z okazji rocznicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Już za miesiąc mija rok czasu,odkąd jestem ze swoją dziewczyną. Z tej okazji postanowiłem kupić coś z tej okazji,i wpadłem na pomysł kupienia jej coś a'ka branzoletki z wygrewarowaną (nie wiem jak to się pisze xD ) datą,odkąd razem jesteśmy. Nie chodzi mi o zwyklą branzoletką,tylko to co chcę kupić ma specjalną nazwę,i tutaj pies pogrzebany,zapomiałem jak to się nazywało,a znaleść teraz tego nie mogę. Może ktoś z czai co to jest? :D Wiem że strasznie bez sensu napisane,ale inaczej nie umiem tego opisać.

Chyba że ktoś ma jakiś inny pomysł na prezent,to proszę śmiało pisać!:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Kłódka.

Edit:

Ja p******e moderator chyba jest niedojebany, chyba nie wie po co jest kłódka i co można z nią zrobić z dziewczyną.

Moderator -100 IQ

Opublikowano

Witam,

Już za miesiąc mija rok czasu,odkąd jestem ze swoją dziewczyną. Z tej okazji postanowiłem kupić coś z tej okazji,i wpadłem na pomysł kupienia jej coś a'ka branzoletki z wygrewarowaną (nie wiem jak to się pisze xD ) datą,odkąd razem jesteśmy. Nie chodzi mi o zwyklą branzoletką,tylko to co chcę kupić ma specjalną nazwę,i tutaj pies pogrzebany,zapomiałem jak to się nazywało,a znaleść teraz tego nie mogę. Może ktoś z czai co to jest? :D Wiem że strasznie bez sensu napisane,ale inaczej nie umiem tego opisać.

Chyba że ktoś ma jakiś inny pomysł na prezent,to proszę śmiało pisać! :)

Pozdrawiam

Pewnie chodzi Tobie o bransoletki Lilou. 

Opublikowano

dildo,karabin,trumne,polej ją szlaufem zapamięta do końca życia albo napisz jej na czole swoje imię..

Jeśli te opcje nie wchodzą w gre to kup jej zegarek (ale taki nowoczesny troche jak smartfon, chyba kumasz o jaki mi chodzi ... chodzą nawet 50/100 zł )

Opublikowano

Pewnie chodzi Tobie o bransoletki Lilou. 

O tak,właśnie o nie.

Mógłbym prosić o znalezienie na prawdę ładnie prezentunjących się Lilou i nie drogich? Oczywiście chcę by można było na nich datę napisać.

Za pomoc nagrodzę lajkami :)

Opublikowano

O tak,właśnie o nie.

Mógłbym prosić o znalezienie na prawdę ładnie prezentunjących się Lilou i nie drogich? Oczywiście chcę by można było na nich datę napisać.

Za pomoc nagrodzę lajkami :)

@Ciasteczkoid 

http://www.lilou.pl/pl/konfigurator/bransoletki/

Tutaj możesz sam stworzyć bransoletkę. Na dole wyświetla się Tobie cena. ;)

edit: Jeżeli chodzi o kolor sznureczków, to polecam ciemniejsze, bo w jaśniejszych kolor szybko się ściera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...