Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rodzielczością.

Nigsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tutaj nowy.

Mój problem polega na tym, że mam stary monitor samsunga, ma juz dobre 10 lat. 

Niestety tragicznie gra sie na nim w lola, przez to, że wszystko jest strasznie duże, przez co na ekranie widze bardzo niewiele. Da się coś z tym zrobić?

Ewentualnie drugie pytanie, mam laptopa ale uszkodzony wyswieltlacz, dlatego uzywam tego monitora, niestety ma zintegrowaną karte graficzną, gra sie bardzo źle, fpsy skaczą. Na drake zwykle spada do okolo 15 fps. Czytalem ze mozna sciagnac mapki z bardzo niską rozdzielczością czy też teksturami. Zna ktoś szczegóły?

Opublikowano

­Zmień rozdzielczość w samej grze. A jeśli masz już maksymalną to poszukaj tych mapek i zainstaluj je poprzez Ultimate Skin installer.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Okej, więc problem z mapkami postaram się rozwiązac, według tej instrukcji. 
Co do rozdzielczości, w grze mam ustawione maksymalna rozdzielczośc, bawiłem się nimi ale nie ma zadnej różnicy, jedyna to taka że przy niskiej wszystko jest lekko rozmazane. Prosiłbym o pomoc, slyszalem o jakimś hacku który oddala, wolalbym sie nie bawić w takie rzeczy i legalnie rozwiazac problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...