Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ekipy na serwer mc! Administratora, Moderatorów, Budowniczych oraz osoby, która zajmie się reklamą!

MarkusPLGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje ekipy na serwer Minecraft!

\\Niestety nie znalazłem działu ani tematu, w którym mógłbym coś takiego napisać, więc jeśli znalazłby się jakiś miły moderator lub ktoś inny proszę o link do działu/tematu albo przeniesienie tematu.\\

Więc postanowiłem założyć serwer MC, mam środki oraz pomysł, jednak nie mam ludzi, którzy mogliby tworzyć takowy serwer wraz ze mną. No więc do rzeczy, potrzebuję:

a) Administratora: (potrzebna 1 osoba)

- posiadającego jakieś doświadczenie w prowadzeniu serwera

- znającego się w miarę na komendach oraz pluginach

- umiejącego współpracować z innymi graczami, członkami administracji

- który musi odwiedzać serwer 6-7 dni w tygodniu

b ) Moderatora: (potrzebne 2 osoby)

znającego się w miarę na komendach oraz pluginach

- umiejącego pracować w grupie

- potrafiącego organizować pomysłowe ''eventy''

- majacego dużą ilość czasu

c) Budowniczego: (potrzebne 3 osoby)

Od którego wymagam zbudowania mapy serwera w stylu średniowiecznym w czasie krótszym niż 2 miesiące (oczywiście wraz z dwoma innymi osobami).

Aby dostać się na to stanowisko należy wysłać do mnie co najmniej 3 swoje AUTORSKIE prace. Jak mapa ma wyglądać przekaże wybranym osobom na emaila/wiadomość prywatną. Za dobrze zbudowaną i ukończoną mape oferuję coś extra (niech to pozostanie niespodzianką).

d) YouTubera: (potrzebna 1-4 osób )

Potrafiącego samodzielnie stworzyć reklamę serwera. Wymagane ponad 500 subów. ;) Jeśli reklama przyniesie efekty także mam coś extra. Do filmu przekaże intro.

Dodatkowo: przydałaby się osoba potrafiąca robić ładne obrazki/grafiki (zwał jak zwał). Szczegóły na PW/Email.

Co oferuję:

- Możliwość nabrania doświadczenia/większego doświadczenia w prowadzeniu serwera

- Rangę na serwerze

- Creative

- Fun z tworzenia serwera

- Możliwe, że w późniejszym czasie jakiś zarobek ;)

Zgłoszenia można pisać na mój email (marlisow @ gmail .com), w komentarzach oraz w wiadomości prywatnej na mpcforum.

Wzór zgłoszenia:

Imię: (np. Bogdan)

Kim chcesz zostać: (np. Administrator)

Coś o sobie: 

Dlaczego Ty:

Czy spełniasz wszystkie wymagania:

Zapraszam do współpracy! B)

MPLG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...