Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się odwołać od bana ? ( za nic )

VebiusPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem wygranych 8 meczy w których byłem ostatni lub przed ostatni dziś dostałem "globalną karę czasową bardzo szkodliwą" da się jakoś od tego odwołać ja nigdy nie czitowałem ani nic podobnego proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Nie odwołasz. Nie cheatuj.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Welcome to volvo world - bany za nic. Też tak miałem, ale cuż, volvo. I od tego sie nie da odwołać.

Opublikowano

Nikt nie daje banow za nic, aby dostać OW, musisz dostać 7 raportów w 24h chyba, a potem ludzie oglądają twoje demo z gry, oczywiście jest prawdopodobieństwo, że mogłeś dostać bana za nic, wystarczy że trafiłeś na jakiś ziomkow ci się znają w RL i dziwnym trafem mieli kompy obok siebie, i dostali twoje demo. Ale czy w to wierzyć? Ja ni c***a nie wierze, następnym razem graj bez czitow, i nie będzie płaczu u cs.

Hugo _/
Opublikowano

Jeżeli masz Vac to nie będzie ub. Jak im byś udowodnił, że nigdy nie cheatowałeś ;v 

Nawet jakbyś udowodnił to nic nie zrobią, kiedyś ukradli mi konto, wysłałem im chyba 50 zdjęć, numery moje ip, miejsca z których się logowałem i wszystko co mogło to udowodnić a oni mi napisali "Przykro nam że utraciłeś konto, na przyszłość zalecamy używanie steam guarda, niestety nie możemy zdjąć blokady z Twojego konta, proszę założyć nowe konto i zakupić grę ponownie"(z pamięci pisze, troche inaczej było ale sens ten sam).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...