Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia Dział samobieżnych do grindowania.

pew

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam, zamierzam kupić sobie SPG, którego linia CALUTKA będzie przyjemna i będzie się jako tako chciało do tych czołgów wracać. 

Opublikowano

Aktualnie jedyne 2 sensowne linie to Amerykańce i Brytole. Kwestia które zalety wolisz, parabolę, czy splash i dmg. 

Opublikowano

Jeśli moge jeszcze zapytać to brytole czy USA mają lepszy splash? USA chyba, ale wole zapytać, bo sam arty nie ruszam i właśnie miałem zalozyc identyczny temat jak kolega wyzej, moja przygoda z artami nie jest rozwinieta za bardzo, VII tier max i szukam linii, która trafia w cele albo chociaz zadaje cos ze splasha, bo na francuskich sie przejechalem ;P

Opublikowano

Jeśli moge jeszcze zapytać to brytole czy USA mają lepszy splash? USA chyba, ale wole zapytać, bo sam arty nie ruszam i właśnie miałem zalozyc identyczny temat jak kolega wyzej, moja przygoda z artami nie jest rozwinieta za bardzo, VII tier max i szukam linii, która trafia w cele albo chociaz zadaje cos ze splasha, bo na francuskich sie przejechalem ;P

USA ma największy splash - WB ma największy DMG (X ofc)

Jeżeli to ma być VII max to w tym wypadku USA ma i większy splash i dmg.

Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś, moze mój błąd, trudno, nie chodzi mi, że max do VII tieru, tylko, że ja mam arty max VII tier ;P

Mimo wszystko M12 ma większy splash niż ten VII t Brytol.

Opublikowano

Niemieckie artylerie są też fajne ;) Jak trafią porządnie to konkretnie dostanie czołg :),są oczywiście Celne 0,5/4 trafień jest pudło,więc takiej tragedii nie ma.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Niemieckie artylerie są też fajne ;) Jak trafią porządnie to konkretnie dostanie czołg :),są oczywiście Celne 0,5/4 trafień jest pudło,więc takiej tragedii nie ma.

Mobilność i zakres ruchu działa podobny jak w ruskich- tragedia

Opublikowano

Wyrażasz opinię na temat czołgu którym nawet nie grałeś :/

Niemiecka artyleria jest dobra gdy gracz umie grać. Wtedy każdy czołg jest dobry.

G.W E100 jak Obj.261 niby mają słabe wychyły działa ale to nie jedyna rzecz po której ocenia się czy czołg jest zły

Opublikowano

Ruskie są w miare mobilne, sam mam Xt, jedynie obrót tej arty bardzo boli, ale v-max ok.

Obiekta nie ma co porównywać do GW E 100, to 2 różnie czołgi. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cala linia amerykancow jest bardzo dobra, a dodatkowo czesto brana jest topowa arta na cw wiec wybor chyba oczywisty. Ewentualnie cgc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...