Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemano, tak myśląc to mam zamiar prowadzić analizy, może i trafne, czasem nie zbyt ale zawsze możecie się wzorować.

Jak narazie 97 % analiz Win. 

Jak narazie jestem początkowym obstawiaczem ale dosyć dobrze mi idzie. Na 9 Win. 8 wygranych i 1 przegranych [ Świetne procenty i duża szansa ]

A więc zacznijmy : 

* - Bardzo mały bet. Z uwagi na duże procenty ale małą szanse.

* - Bet w którym możemy dać jakieś śmieci z naszego eq warte kilka centów.

* - Dosyć pewny bet jednak dajemy średnio lub skip'ujemy z uwagi na wiele czynników.

* - Nawet dobry bet jednak nie jest to faworyt, przeciwna drużyna na pewno będzie stawiała duży opór.

* - Świetny bet, jednak małe procenty. Pomimo tego można dać full'a z uwagi na przewagę jednego z teamów. Choć te procenty trochę...

1 Dzień

10.03.2015

tm1gtp.jpg
Bo2, Dignitas ostatnimi czasy daje d****y, jeszcze nowy skład. A u Gamers 2 wręcz przeciwnie. Ostatnio kilka ładnych występów, nie jeden udany wieczór. Ja będę betował Mid/High na G2.

h5egq2.jpg

Bo2, wczorajsza wygrana Virtusów daje wiele do życzenia, obydwie mapy ugrane 16:10 po problemach po stronie CT. Jednak to dobra zapowiedz, wilki były bardzo skillowym zespołem. Dzisiejszy mecz jest raczej pewniakiem.. GGWP nie ma praktycznie nic do gadania, procenty bardzo słabe więc albo full albo skip.

{{Za chwile pojawią się kolejne aktualizacje ; jak tylko wrócę do domu}}

Globalne Statystyki moich betów :

1 win 0 lose 

1 close 

Win : 

Virtus Pro ; GGWP

Close : 

G2 ; Dignitas

55aR3G.png

Opublikowano

Cześć, czy możesz podesłać jakiegoś linka z historii betów? Chciałbym zobaczyć czy to prawda te 97%.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...