Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawianie meczy by Anonymous :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

W tym poście będę umieszczał swoje bety na dany dzień :)

Z góry napisze że nie obstawiam meczy od roku lecz znam się na ekipach i graczach cs:go :)

Niczego nie chce ukrywać dlatego wstawie ss jak wyglądają u mnie statystyki:

http://zapodaj.net/6de20cf8a87ca.jpg.html

Od razu napisze że kiedy zaczynałem przygode z csgolunge stawiałem zawsze na małe procenty dlatego tyle przegranych :)

Oczywiście pare porządnych betów mi nie wyszło i nie chcę tego ukrywać jak inni :)

Jak widzicie na ss 2/3 betów wchodzi bo przegrane to zazwyczaj jakieś centówki na słabe procenty :)

Okej zaczynamy :)

Moje dzisiejsze bety:

===================================================================================================

G2 vs Dignitas:

Osobiście postawiłem marne centy na Dignitas lecz radze wam postawić skiny na G2.

Ostatni mecz z volgare był całkiem niezły i myślę że poradzą sobie nasi rodacy z Dignitas :)

Dignitas w ostatnim czasie ma przegrane mecze i nie radzą sobie w wspólnych akcjach.

Reasumując:

Mid na G2

===================================================================================================

GGWP vs VP

Procenty są znacznie za VP i to jest pewny mecz dla naszych rodaków.

Virtus ostanie czasy niszczą wszystkich co staną im na drodze.

Każdy z naszych zawodników ma świetną formę ( wiadomo że nie pokazują jeszcze wszystkiego co potrafią ).

GGWP nie jest złą drużyną lecz do klasy światowej jaką jest VP jeszcze im brakuje.

Gdyby to było BO1 to może postawiłbym jakieś centówki na GGWP ale BO2 to w całości dla VP.

Reasumując:

Full na VP lub skip jeżeli procenty was przerażają :)

VP vs Property

Ciekawa sytuacja może być podczas tego meczu.

Property potrafi postawić opór każdej drużynie świata nawet tak mocnej jak VP.

Pokazują że oni też są jedną z topowych drużyn.

Ostatnie mecze Property troche nie wyszły ponieważ zamiast paufa grał JW z którym drużyna nie ma dobrego zgrania i nie

potrafią sie odnaleźć w sytuacji.

VP jak pisałem wyżej jest w świetnej formie lecz Property może pokazać pazura i postawić sie naszym rodakom :)

Osobiście postawiłem low/mid na Property bo procenty są fajne.

Reasumując:

Jeżeli nie boisz się stracić marne skiny to warto postawić na Property.

Reszty meczy nie obstawiłem ponieważ czekam na pierwszy mecz WILD.

Jeśli pokażą się z dobrej strony i pokażą że umią grać postawie na nich w meczach :)

** Uwaga jeśli stracisz skiny na którymś z moich meczy to proszę o nie spamowanie. Są to tylko moje typy i bety które osobiście obstawiam. Nie zmuszam nikogo do typowania tak samo jak Ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...