Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Paid

Imeh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co jak co ale bym się ucieszył i szukał na chińskich forach cracków h3h3

Kocham Renissance.

Opublikowano

Już jutro paid ^^
Cracków nie będzie 
:3333
Maszynka do zaciemniania za ponad 300$+

sosa.jpg

Opublikowano

Już jutro paid ^^

Cracków nie będzie 

:3333

Maszynka do zaciemniania za ponad 300$+

jesteś idiotą? tylko pytam, bo jak widzę Twoje posty, to wydaję mi się jakbyś nigdy dolarów w ręce nie miał..

C# i paid L#? de4dot i można possać.

Kocham Renissance.

Opublikowano

jesteś idiotą? tylko pytam, bo jak widzę Twoje posty, to wydaję mi się jakbyś nigdy dolarów w ręce nie miał..

C# i paid L#? de4dot i można possać.

Jakie c# ? hahahaha

c++ młotku ; *

Pozatym maszynka do zaciemniania Paid i możesz wory ssac

sosa.jpg

Opublikowano

Jakie c# ? hahahaha

c++ młotku ; *

L# JEST W C++?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

L# JEST W C++?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A może nie =)?

Jeżeli myślisz ze L# jest napisane w c# to pozdro dla ciebie :D zapraszam na forum joduski w którym cię wyśmieją bo widze że wiedze czerpiesz tylko z tego cebulowego forum ^^

sosa.jpg

Opublikowano

A może nie =)?

Jeżeli myślisz ze L# jest napisane w c# to pozdro dla ciebie :D zapraszam na forum joduski w którym cię wyśmieją bo widze że wiedze czerpiesz tylko z tego cebulowego forum ^^

w czym są pisane skrypty i cały loader?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Jakie c# ? hahahaha

c++ młotku ; *

Pozatym maszynka do zaciemniania Paid i możesz wory ssac

tym mlotkiem to chyba jestes ty, nie wiem czy ty jestes brzydki jak jodusa matka i musisz rny podpierdalac?

nie nie bedzie, oni wola was okrasc niz robic ten crap platnym.

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Opublikowano

w czym są pisane skrypty i cały loader?

Myślisz że jeżeli skrypty są w c# to program też musi byc XDDDDD?

tym mlotkiem to chyba jestes ty, nie wiem czy ty jestes brzydki jak jodusa matka i musisz rny podpierdalac?

nie nie bedzie, oni wola was okrasc niz robic ten crap platnym.

Nie będę uczestniczył w twym Cebulowym Flamewar ^^

sosa.jpg

Opublikowano

Myślisz że jeżeli skrypty są w lua to program też musi byc XDDDDD?

cebulowym? bym ci wyslal zdjecie ile ja mam a ty nie to bys sie ze starymi spuszczal do poznej pory i wysylal mi 10 pm na sekunde zebym ci wyslal 5zl na pp, nie rozsmieszaj mnie ze mowisz o mnie cebula j****y zwierzaku.

#endregion

#region

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using SharpDX;

#endregion

namespace LeagueSharp.Common
{

[Obsolete("Use Network.Packets", false)]
    public static class Packet
    {
        static Packet()
        {

pure c++

Opublikowano

Myślisz że jeżeli skrypty są w c# to program też musi byc XDDDDD?

L# napisany jest w C#, jedynie leaguesharp.core.dll pisany był w C++ i został zabezpieczony VMProtectorem.

eSwH2k3.png

Opublikowano

cebulowym? bym ci wyslal zdjecie ile ja mam a ty nie to bys sie ze starymi spuszczal do poznej pory i wysylal mi 10 pm na sekunde zebym ci wyslal 5zl na pp, nie rozsmieszaj mnie ze mowisz o mnie cebula j****y zwierzaku.

Zamiast pierdolic głupoty cebule zapraszam na ts3 lub inny komunikator glosowy zobacze ile macie lat :(

L# napisany jest w C#, jedynie leaguesharp.core.dll pisany był w C++ i został zabezpieczony VMProtectorem.

O to mi chodzi.

no wbilbym, siedzialbys tam ze swoimi gimbo ziomkami i abusowal mnie bez argumentow podczas gdy ja oplacal bym twoja rodzine trueeeeeeeeeeeeeeeee fag00000000000000t

No to co nie wbijesz na tego ts3 :(?

Tak myślałem że jesteś właśnie jedną z tych cebul 10 letnich :D tak łatwo dajesz się prowokować jak twój poprzednik xD jest to żałosne :( miłego otrzymywania warnów

Wyjaśnijmy sobie to przez mikrofon a nie klawiaturą :< do tego zaśmiecając ten jakże piękny temat

sosa.jpg

Opublikowano

Zamiast pierdolic głupoty cebule zapraszam na ts3 lub inny komunikator glosowy zobacze ile macie lat :(

O to mi chodzi.

no wbilbym, siedzialbys tam ze swoimi gimbo ziomkami i abusowal mnie bez argumentow podczas gdy ja oplacal bym twoja rodzine trueeeeeeeeeeeeeeeee fag00000000000000t

Opublikowano

Dobra zbanujcie tego kretyna. Robi sobie nicki innych osób i myśli, że będzie dobry. Najpierw dostał bana za multi (Spudgy, Joduska) i teraz ma iMeh. Smutny cebulak.

Coś jak te biedaki na glamrapie w komentarzach co spamują "halooo dzwonie do ciebie z plików pieniędzy" a nigdy w dłoni 50$ nie mieli.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dobra zbanujcie tego kretyna. Robi sobie nicki innych osób i myśli, że będzie dobry. Najpierw dostał bana za multi (Spudgy, Joduska) i teraz ma iMeh. Smutny cebulak.

Coś jak te biedaki na glamrapie w komentarzach co spamują "halooo dzwonie do ciebie z plików pieniędzy" a nigdy w dłoni 50$ nie mieli.

Zapraszam pana cebule na ts3 :D

A administracja milczy ..

Jedzą popcorn patrząc na cebule 

szkoda ze pan cebula by ciebie zoneshootowal a przy okazji zgwalcil by ci matke hehehhe

Widac po pajazdach na matke xDDD że 10 lat cebula hajs od rodziców Soł macz

Ts3 zapraszam cebulo

sosa.jpg

Opublikowano

­"Zapraszam na ts3" K***a, co ci da to że kogoś zwyzywasz przez mikrofon? xDDDD To to samo co wyzywać na forum przy użyciu klawiatury xD B***h please

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...