Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thresh i kalista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O TY, MAGIA PRAWDZIWA. Dwa najlepsze mi nie dzialaja, nie kminisz tego? reported.

­

Dwa najlepsze ci nie działają, ale tam nie są tylko te. Skoro o tym wiedziałeś/aś to po co zakładać tematy?

Opublikowano

Dwa najlepsze ci nie działają, ale tam nie są tylko te. Skoro o tym wiedziałeś/aś to po co zakładać tematy?

Przeczytaj temat do konca, pytam sie czy sa fixy. Jezeli tobie dziala to tez mozesz powiedziec ...

­

Opublikowano

Przeczytaj temat do konca, pytam sie czy sa fixy. Jezeli tobie dziala to tez mozesz powiedziec ...

­

Sprawdzałeś Marksmana? Na 101% Ci nie działa? :x U mnie działa w porządku, zapodaj jakie skrypty jeszcze używasz razem z nim jeśli Ci nie śmiga.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

­

Przecież nie muszę odpowiadać na wszystkie pytania - mogę odpowiedzieć na jedno. Tak, działa mi. Jeżeli skrypty działają to nie ma do nich fixów, bo po co?

Opublikowano

Sprawdzałeś Marksmana? Na 101% Ci nie działa? :x U mnie działa w porządku, zapodaj jakie skrypty jeszcze używasz razem z nim jeśli Ci nie śmiga.

Co ci nie działa w skrypcie od hellsinga ?

Co do tego ma marksman // juz mi dziala kalista, hehem mial jakiegos fixa w poscie

­

Opublikowano

Co do tego ma marksman // juz mi dziala kalista, hehem mial jakiegos fixa w poscie

­

O jakim ty fixie gadasz ? Skrypt normalnie działał i działa ..

Opublikowano

O jakim ty fixie gadasz ? Skrypt normalnie działał i działa ..

Wersja (najnowsza) 1.0.2.17 nie działa prawidłowo, bugsplatuje po jakimś czasie.

@topic

Hmm... Support u mnie działa prawidłowo, możesz spróbować używać UltimateCarry na Threshu, swojego czasu był najlepszym skryptem na tą postać.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wersja (najnowsza) 1.0.2.17 nie działa prawidłowo, bugsplatuje po jakimś czasie.

@topic

Hmm... Support u mnie działa prawidłowo, możesz spróbować używać UltimateCarry na Threshu, swojego czasu był najlepszym skryptem na tą postać.

To chyba tylko wam bo przed chwilą skończyłem mecz kalista 47 min :D

Opublikowano

To chyba tylko wam bo przed chwilą skończyłem mecz kalista 47 min :D

Jakiś czas temu trzeba było używać wersji 1.0.2.15

Możliwe że jakaś zmiana w Common / Core naprawiła błąd występujący w wersji 1.0.2.17.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Jakiś czas temu trzeba było używać wersji 1.0.2.15

Możliwe że jakaś zmiana w Common / Core naprawiła błąd występujący w wersji 1.0.2.17.

Nie ma takiej opcji , od wczoraj nie aktualizowałem common'a a aktualizacji core też nie było , chyba że przegapiłem .

Opublikowano

Mi tez kalista od Hellsinga ładnie działa, dunno dlaczego wam już nie, nie mam bugsplatów w grze, włączone ezEvade + Kalista + Tracker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...