Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po grze?

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, grałem sobie dzisiaj w gta v na monitorze. I z powodu braku miejsca na biurku chciałem zmienić pozycję xboxa z takiej ____ na taką | . Gdy obracałem xboxa ( cały czas gra była odpalona) coś nagle hukło, jakby ktoś włożył palec/patyk w wiatrak. więc sie wystraszylem i odlozylem na pozycje taką jaka była (____) i było mozna grac dalej, ale nie gralem. Wylaczylem xboxa i wlaczylem ponownie wszystko bylo ok dopoki gdy wlaczalem gta v ponownie podczas ladowania (ta animacja gdzie sa gwiazdki w górny prawym rogu) przy 5 gwiazdce zacina mi sie xboxa i nic nie mozna zrobic. Na pewno nie jest to wina xboxa, bo sprawdzalem czy inne gry dzialaja i wszystko bylo ok i norma. Moje pytanie jest takie: czy jest po grze ?

Opublikowano

Kto obraca xboxem gdy płyta jest w środku... Płyta do regeneracji najlepiej. Ewentualnie jakieś domowe sposoby.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Płyte oddaj do regeneracji, jak to nie poskutkuje to pożycz od kogoś GTA i je zainstlaluj to nie będzie problemu.

Opublikowano

Zapewne porysowana i nie do odczytania...

Spróbuj zainstalować tą płytę (owszem, play disc też się instaluje!) jeśli też się zatnie to only regeneracja. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...