Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Ban Na Steam

bmwpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Ban jest na całe konto steam.

Srry że tak powiem ale nie trzeba było czitowac.

Opublikowano

po co robisz drugi taki sam temat? pisałem że bana masz na całe konto a nie na grę ...

Opublikowano

po co robisz drugi taki sam temat? pisałem że bana masz na całe konto a nie na grę ...

głupoty piszesz ban sie dostaje na silnik gry czyli ma zablokowane tylko servery publiczne dla coda , spokojnie mozesz zainstalować

Dla wygody spawdz na steam zakladka ustawienia masz tam komunikat zablokowane na niektorych serwerach dajesz polityke valve i ci pokaże na czym masz bana

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

@Up. Jesteś pewien? Sprawdź..... Chłopie. Ban jest na konto steam całe. Blokuje grę na niektórych serwerach ale nie COD'a tylko wszystkich gier tego konta... Nie wiesz? Nie gadaj.

Opublikowano

mylisz sie wejdz na steampowered i poczytaj ,sam ma konto od roku i kupuje gry na to samo konto gdzie mam juz bana na innych grach czyli serwerach.

Jest wyjatek od tego wszsystkiego i nawet steam to zaleca jesli posiadasz konto z gra zbanowana i chcesz ta samo gre kupic ponownie utworz nowe konto

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano
głupoty piszesz ban sie dostaje na silnik gry czyli ma zablokowane tylko servery publiczne dla coda , spokojnie mozesz zainstalować

Dla wygody spawdz na steam zakladka ustawienia masz tam komunikat zablokowane na niektorych serwerach dajesz polityke valve i ci pokaże na czym masz bana

Dzięki kolego za informacje gdzie pokazuje na jakie gry mam bana, :) można zamknąć

Opublikowano

jeśli dodasz Bc2 jako "gre z poza steam" to niema prawa... bo Bc2 nie ma serwerów Steam

Opublikowano

omgzor wtf ... dobra ja nie wytrzymam chciałem się powstrzymać ale ....

Ja mam bana na CoD 6 za texturki ... To dlaczego gram se swobodnie w TF2 ? :D

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i po co spamujesz? dopilnuję abyś dostał bana.

Opublikowano

zal was dostałem bana na cod mw 2 i kupiłem bf 2 bd i co działa cs działa itp tylko nie działa w cod mw 2 multi player tylko na to dostajesz !!