Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Zegarek BB (Avalon, Finesia, Enigma)

JDaniel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<

.

.

.

r

e

k

l

a

m

a

.

.

.

<

;Nie piszcie postów typu 'Działa, dzięki leci +' itp. Ponieważ dostajecie warny ;P

Siemka

Napisałem zegarek BB dla wszystkich Polskich serwerów - działanie jest dla wszystkich takie same :D

5 min przed BB Aplikacja informuje nas Sygnałem dźwiękowym o BB (Jak macie jakieś fajne melodie w Beep to napiszcie, bo sam nie wiem co to mi wyszło :P )

Możemy Minimalizować okno Zegarka wciskając F1. Ponowne kliknięcie spowoduje pojawienie się okna.

Okienko zegarka zawiera informacje za ile i na jakim kanale odbędzie się Błyskawiczna Bitwa.

Od razu mówię, że pisałem tą aplikację na szybko - jeżeli jest jakiś błąd to napisz o tym śmiało :D

Zegarek nie ma jakiś wyrzuconych w kosmos bajerów.

Jak uruchomić :

1.Pobrać paczkę .zip która będzie dostępna w załączniku bądź z linku poniżej (skan paczki na końcu) :

Zegarek BB (Avalon, Enigma, Finesia).zip

https://www.dropbox.com/s/p3ji5ylhsbkn9zx/Zegarek%20BB%20%28Avalon%2C%20Enigma%2C%20Finesia%29.zip?dl=0

2. Rozpakować paczkę za pomocą jakiegoś archiwizatora

3. Uruchomić aplikację w której nazwie znajdziesz nazwę swojego serwera (nie trzeba jako administrator)

4. Pod przyciskiem F1 kryje się magiczna moc pokazywania i znikania okienka zegarka :D

5. Jak chcesz wyłączyć zegarek po prostu aktywujesz jego okienko i klikasz w wyjście

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/d1064263cc5983c1903d43bb02097119c9947ee152c5107d68e43f896f108440/analysis/1425999744/

("Wirusy" są wykrywane tylko z tego względu, że napisałem wszystkie aplikacje w AutoIT.)

Jakiekolwiek pytania/ Jakiś błąd? Napisz :P

Pozdrawiam JDaniel1

Znaleziony błąd:

Mimo, że odpalimy zegarek na Finesie to nazwa okienka będzie Zegarek Enigma. Nie zauważyłem tego ale nie będę na razie zmieniał jednego słówka :P

Zegarek BB (Avalon, Enigma, Finesia).zip

Dodano serwer Ancelloan (DE)

Download :

Zegarek BB DE.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/82d29178838aa9115b5911221f06af3d9a0b8b534aa76548e45501944458624a/analysis/1443360431/

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

@wampiros6

Nie jest trudne napisanie takiego zegarka abym miał godziny oraz kanały na jakich się odbywa. Jeżeli będę miał czas i chęci to go napiszę i udostępnię.

Zajmie to max 1h

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

• 5 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Zegarek BB (Avalon, Finesia, Enigma)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...