Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wstydze sie XD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo laski zaraz wychodza z gimby a zalozylem sie ze przytule 3 laski z 3 ktorych nie znam

jak to gimb zaczynam na fejsie tylko ze teraz sie cykam zagadac xD

no chyba nie zaloze konfy i poprosze o huga xD nwm wgl czy sie mna zainteresuja skoro jestem o rok mlodszy 

btw. to nie jest troll

Opublikowano

ruchasz sie czy trzeba z tb chodzic

normalnie pytasz sie co tam, wypytujesz np jak się interesuje piłką nożną to czy widziała jakiś tam mecz itp

Opublikowano

yo laski zaraz wychodza z gimby a zalozylem sie ze przytule 3 laski z 3 ktorych nie znam

jak to gimb zaczynam na fejsie tylko ze teraz sie cykam zagadac xD

no chyba nie zaloze konfy i poprosze o huga xD nwm wgl czy sie mna zainteresuja skoro jestem o rok mlodszy 

btw. to nie jest troll

Jak dobrze zrozumiałem pytasz nas o radę jak przytulić 3 nieznajome dziewczyny z wyższej klasy, które wychodzą już z gimnazjum by wygrać zakład ?

1 rada : Kobiety uwielbiają facetów odważnych i pewnych siebie, podejdź do dziewczyny i powiedz wprost : " hej, mogę Cię przytulić ? " 

Jeśli dziewczyna powie "czemu ?" i tu :

Rada 2 : Dziewczyny uwielbiają facetów z poczuciem humoru ... powiedz coś w stylu : " Wychodzisz z tej szkoły i chciałem dodać Ci otuchy"  "Lepiej żałować coś co się zrobiło niż to czego się nie zdążyło zrobić" ... " Będę za Tobą tęsknić" ... Jest wiele możliwych tekstów, które na pierwszy rzut oka wydawać się mogą mało śmieszne, ale podczas takiej sytuacji, inteligentny żart to pierwszy stopień do nieba xD

3 Rada : Jest Ona dodatkiem do rady 1 i 2. Patrz jej w oczy i bądź uśmiechnięty ;) 

Ps. Dziwne zakłady macie w szkole ... ja miewałem o niebo lepsze ;D

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Po prostu podejdź i powiedz "cześć, mogę Cie przytulić"? Nie będą wiedziały o co chodzi więc pewnie się zgodzą.

Równie dobrze powie "Cześć, może hiszpan?" Nie będą wiedziały o co chodzi więc pewnie się zgodzą.

@top

Jak są otwarte podbij zarzuć jakimś żarcikiem jak już będą w pełni euforii po twoim fajnym żarciku to rozłóż ramiona i gotowe.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zajdź od tylca i przytul. Uważaj, żeby lepy nie dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...