Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta

AveJerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Tak jak w temacie, czyli gdzie najlepiej kupić konto z LoL'a?
Allegro jest ryzykowne gdyż albo banned za botowanie za jakiś czas lub po prostu pograsz kilka dni i siup...ACC odzyskane.
Są jakieś strony/firmy które są zaufane i mamy pewność, że nie zostaniemy osrani z pieniędzy?
Głównie chodzi mi o konta z dużą ilością champów (90+), skiny i div nie gra roli zupełnie.

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Nigdy nie ma pewności. Tak to jest z kupowaniem kont, każdy zakup wiążę się z ryzykiem, gdyż sprzedający może w każdej chwili odzyskać to konto. Z tego co wiem, to dużo osób z ebaya kupuje konta.

Opublikowano

Szczerze to ryzyko jest spore lecz niektórzy wymyślają takie ceny kosmiczne za ACC, że prawie płacze jak na to patrze...100 champów życzy sobie 600 zł a inny 15 champów 50 zł z silverową ramką ;o
Przepłacić bym mógł ale wtedy już ryzyko bo stracić 600 zł to jest cios bo mogłem mieć za to w luj innych rzeczy...

Opublikowano

Wiem o tym lecz nie chce mi się robić smurfów bo sporo jest lvl'owania i wgl więc wolałbym od razu mieć sporo champów i jechana no ale wszystkiego mieć nie można 

Opublikowano

Jedynym rozsądnym wyjściem w tej sytuacji jest kupno od jakiegoś znajomego pod warunkiem, że oczywiście masz taką możliwość, w przypadku bana/ lub odzyskania będziesz wiedział gdzie skierować się z reklamacją ;v. O żadnych firmach sprzedających konta nie słyszałem. 

Osobiście na allegro sam bym konta w życiu nie kupił ~za duże ryzyko.

Opublikowano

Kosmiczne bo mogli wrzucić dużo hajsu w konto - zazwyczaj cena konta przeliczana jest za skiny. Dywizji nie licze bo to conajmniej śmieszne. Kupowanie kont nigdy nie będzie bezpieczne. Poza tym są "znajomi" którzy też niekoniecznie są bezpieczną opcją -> You know account name, not account story i te sprawy. Może exp konto z kimś na przemian? Przynajmniej pieniędzy nie stracisz w ten sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...