Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera opłaca się teraz robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Survival Gildie i easyHC

Tak na serio, bądź kreatywny - wymyśl coś samemu

Opublikowano

Ja bym bardzo chętnie pograł na serwerze RPG.
Zbierasz Questy, ulepszasz swój ekwipunek, rozdajesz punkty umiejętności, handlujesz z kupcami w różnych miastach. Biegasz i expisz po bardzo rozległej mapie, ale chyba to tylko bajka :<

Jestem wesoły romek

Opublikowano

­Easy HC jest zbyt nudne, powtarza się niesamowicie. Sky-wars jest na większych serwach i jest ok, ale nie każdy lubi wojny w powietrzu, więc trzeba zrobić coś wyjątkowego!! Żadko spotykany jest serwer CS:GO w MC(znam tylko jeden, ale jest niedużo osó B), więc uważam, że to może być fajny pomysł. Dużo map trzeba, by się nie nudziło i jeszcze zrobić Creative i Survival osobno z gildami i wtedy będzie taki fajny serwer, na survivalu mogą być mody techniczne np. Industrial Craft 2 i wtedy serwer się nie znudzi szybko! Powyższe serwery się powtarzają oprócz RPG. Na swoim serwie możesz zrobić wtedy kilka osbnych rzeczy: CS:GO, Creative, Survival z modami technicznymi, Minigame. Mam nadzieję, że wszystko będzie zapełnione, bo żadko spotykam serwery takie, że minigame są szybko rozpoczynane

Opublikowano

Moim zdanie SkyBlock autorskie pluginy na wyspe czyli jakies /stworz /zamknij /zapros /wyrzuc Drop z cobblestone nie z stone Zadania u villager moge ci pomoc przy pluginach

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Ja tam bardziej wolę serwery FreeBuild czyli Kopalnie,Działki,Parkour (Chyba każdy wie o co chodzi)

Sam posiadam serwer FreeBuild i gra mnóstwo graczy ;)

Opublikowano

Najlepiej zrób swój unikalny tryb - wymyśl

A jeżeli chcesz z gotowych to: SkyBlock,PvP,Minigames

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Moim zdaniem serwery Creative przynoszą dużo graczy ;)

Opublikowano

Według mnie teraz opłaca się zrobić porządny tryb serwerowy SkyBlock, ponieważ jeżeli zrobisz go z ogarniętą administracją + z dobrymi i ciekawymi pomysłami, to serwer może się całkiem dobrze udać. Teraz jest mało tworzonych takich dobrych trybów, dodatkowo graczy byś z pewnością zdobył wielu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...