Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 MOD, DMG INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję DZIAŁAJĄCEGO AKTUALNIE moda, dmg lub czegoś tego typu. Jeśli byłby ktoś tak miły to proszę również o IP i te wszystkie potrzebne rzeczy żeby dodać serwer invorias2 do listy serwerów w kamermodzie. (sposób na stronie nie działa, lub jestem na niego za głupi). Nie piszcie postów typu "spróbuj tego" bo szukam czegoś co DZIAŁA w 100%... Po 3h ściągania i testowania róznych botów mam dość sprawdzania czy jakiś działa. (jak do tej pory żaden :( ) Pozdrawiam i prosze o pomoc.

Czego poszukuje:

DZIAŁĄJĄCEGO  kamermoda (lub IP i porty by mógł dodać serwer)
DZIAŁĄJĄCEGO DMG, WH lub MH

PODKREŚLAM DZIAŁĄJĄCEGO!!!!!

Opublikowano

Nie hack loader nie działa :( bynajmniej nie u mnie. 123 razy próbowałem i robiłem wszystko jak w opisie i nic.

Klient usuwa plik który ma nam podać ip i port :) próbowałem także wiem, że ten sposób nie działa.

Opublikowano

Nie hack loader nie działa :( bynajmniej nie u mnie. 123 razy próbowałem i robiłem wszystko jak w opisie i nic.

Klient usuwa plik który ma nam podać ip i port :) próbowałem także wiem, że ten sposób nie działa.

na to wygląda,że serwer zavezpieczony.I dupa blada

/niereg. sygna

Opublikowano

Prosiłem, o odpowiedzi tylko z działającymi a nie tymi które powinny działać :) ale i tak dziękuje :) 

Wrzuci ktoś IP i porty? Najlepiej ktoś kto używa Kamermoda na tym serwie

Opublikowano

Prosiłem, o odpowiedzi tylko z działającymi a nie tymi które powinny działać :) ale i tak dziękuje :) 

Wrzuci ktoś IP i porty? Najlepiej ktoś kto używa Kamermoda na tym serwie

przecież jest napisane,że ci usuwa pliki z kamera na cliencie.Tzn,ze serwer jest zabezpieczony i kamer nie zadziała logiczne.M2bob działa

/niereg. sygna

Opublikowano

Usuwa plik loginfo.py dzięki któremu otrzymujemy IP i porty... Z tego co wiem to są inne spsoby na ich zdobycie, których ja niestety nie znam lub nie potrafię wykonać. 

Opublikowano

Usuwa plik loginfo.py dzięki któremu otrzymujemy IP i porty... Z tego co wiem to są inne spsoby na ich zdobycie, których ja niestety nie znam lub nie potrafię wykonać.

ip tak przez wpisanie netstat-n ale port musisz podpiac pod clienta

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...