Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Strona Metin2

Savien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo słaby layout.

Nie ośmieszaj się i lepiej to usuń :)

Słaby to jesteś Ty :) Ból ściska tyłeczek może, że strona najładniejsza ze wszystkich obecnych :) Pozdrawiam, nadal aktualne :)

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Bardzo słaby layout.

Nie ośmieszaj się i lepiej to usuń :)

Ty nawet nie wiesz zapewne do czego służy i jak sie go tworzy, a się udzielasz. Mi się podoba, autora nie moge polecić bo nie znam. Pare rzeczy do poprawy jest ale ogólnie to ok, w tych czasach raczej nikt ci nie kupi layoutu z licznikiem graczy na górze strony bo większość serwerów tego unika lub zawyża liczby.

Opublikowano

Ty nawet nie wiesz zapewne do czego służy i jak sie go tworzy, a się udzielasz. Mi się podoba, autora nie moge polecić bo nie znam. Pare rzeczy do poprawy jest ale ogólnie to ok, w tych czasach raczej nikt ci nie kupi layoutu z licznikiem graczy na górze strony bo większość serwerów tego unika lub zawyża liczby.

W ciągu chwili można to bezproblemowo usunąć :)

Bardzo poprawiają mi humor te posty randomków , które raptem mają po kilka postów :D Pozdrawiam :D

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

jaki ból dupy :D Moim zdaniem nie ma takiej jak na podstawie globala, ten pan ją zrobił. Mnie się podoba, polecam.

Opublikowano

jaki ból dupy :D Moim zdaniem nie ma takiej jak na podstawie globala, ten pan ją zrobił. Mnie się podoba, polecam.

Grafika (layout) został zakupiony od Kurlza. Sam zakodowałem grafikę i napisałem kilka skryptów na potrzeby serwera. Weszliśmy w inny projekt i strona jest bezużyteczna. Wszelkie poprawki na stronie są oczywiście możliwe, nie ma problemu żeby coś poprawić lub edytować jeżeli będzie ktoś zainteresowany :) Pozdrawiam.

­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...