Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main champion

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Oto mam do was pytanie pograłem sporo ale to naprawde sporo vayne i na wyższym elo no już słabo mi idzie kiedy enemy kupywało thormaile razem z adc i midlanerem kurwica mnie brała o_O i teraz mam do was pytanie upatrzyłem sobie kilka championów chce jednego z nich wziąść na maina zależy mi na tym że jak wymasteruje tego championa to mam easy way to challenger (ostatni sezon Dia V) oto owe postaci: RENGAR,DRAVEN,NIDALEE,NAMI,VARUS tak wiem varus nie ma escapu i tak dalej ogolnie rzadko spotykany.Ale prosze was o opinie zależy mi na opinii jakichś bardziej doświadczonych graczy więc jeśli jesteś początkującym na summoners rift nawet nie trać czasu ;)

P.S Chodzi mi o nidalee na mida to jest midlaner a nie jakiś jungler sorry memory.

Opublikowano

Wdłg mnie to skoro masz takie ambicje dojscia do chall to z tych podanych champow powinnienes grać rengarem/nami

Rengar (chodzi mi o rengara na topie)

+wyskok z krzaków

+Dodatkowy dmg/reset aa

+Dobry sustain

+Można gankować mida po 6 z ultem

+Slow/Snear

+Nafeedowany zmiata adc/apc  na 2Q

+Łatwo o FB

+Nie ma jakiejś boskiej kontry

-Jak sie nie nafeedujesz troche mech

Opublikowano

RENGAR czy to na jungli czy to na topie to zabujca idealny i jak mój przedmówca wspomniał nie ma dobrej kontry na niego i tu sie nie zgodze bo jest świetna kontra postać idealna z Brązu Teemo pogromca większości toperów. Ale wracając do rengara ninja z niego doskonały sama jego technika wyskakiwania z krzaków na przeciwnika i jego Q plus ulti to kille gwarantowane.

DRAVEN dobry Adc jak na ta mete dodatkowe pieniadze za kille sa bardzo wazne dla adc tak samo jego skille posada dobry dmg skill na spowolnienie pozwalajacy mu łatwiej uciec skill dodający mu speeda i globalne ulti do pomocy innym sojusznikom zawsze masz szanse na jakies darmowe kille lub asysty.

NIDALEE na niej jest podstawowa zasada trafisz z Q i przeciwnik ma pograne po zaktualizowaniu jej i danie mozliwość używania ulta od pierwszego poziomu idealny sposub na łatwego i szybkiego FB. Posiadanie mechanizmu ucieczki hila i pułapek dających wizje czyni ją postacią idealna na mida z możliwością kontrolowania co sie dzieje nadole czy też na górze jungli.

NAMI jak rozumiem ty ją widzisz bardziej na supporcie ja natomiast ja wole na midzie wiec tu ci za bardzo nie pomoge.

VARUS tak jak juz mowiles nie posiada zadnego mechanizmu ucieczki może sam nie moze se dac speeda zy nie ma flesha ja k ezz no ale ma inne mechanizmy czyniace go dobrego adc. Samo jego nakładanie stakow i ich detonacja przez jakikolwiej skill daje mu dużą przewage na przeciwnikiem. Jego ulti jest dobre zarówno do zabijania przeciwnikow jak i do ucieczki jego Q z cholendarnie duzym zasiągiem robi duzy dmg jak i dobry pouk i mozliwosc dobicia uciekajacego przeciwnika.

Opublikowano

RENGAR czy to na jungli czy to na topie to zabujca idealny i jak mój przedmówca wspomniał nie ma dobrej kontry na niego i tu sie nie zgodze bo jest świetna kontra postać idealna z Brązu Teemo pogromca większości toperów. Ale wracając do rengara ninja z niego doskonały sama jego technika wyskakiwania z krzaków na przeciwnika i jego Q plus ulti to kille gwarantowane.

DRAVEN dobry Adc jak na ta mete dodatkowe pieniadze za kille sa bardzo wazne dla adc tak samo jego skille posada dobry dmg skill na spowolnienie pozwalajacy mu łatwiej uciec skill dodający mu speeda i globalne ulti do pomocy innym sojusznikom zawsze masz szanse na jakies darmowe kille lub asysty.

NIDALEE na niej jest podstawowa zasada trafisz z Q i przeciwnik ma pograne po zaktualizowaniu jej i danie mozliwość używania ulta od pierwszego poziomu idealny sposub na łatwego i szybkiego FB. Posiadanie mechanizmu ucieczki hila i pułapek dających wizje czyni ją postacią idealna na mida z możliwością kontrolowania co sie dzieje nadole czy też na górze jungli.

NAMI jak rozumiem ty ją widzisz bardziej na supporcie ja natomiast ja wole na midzie wiec tu ci za bardzo nie pomoge.

VARUS tak jak juz mowiles nie posiada zadnego mechanizmu ucieczki może sam nie moze se dac speeda zy nie ma flesha ja k ezz no ale ma inne mechanizmy czyniace go dobrego adc. Samo jego nakładanie stakow i ich detonacja przez jakikolwiej skill daje mu dużą przewage na przeciwnikiem. Jego ulti jest dobre zarówno do zabijania przeciwnikow jak i do ucieczki jego Q z cholendarnie duzym zasiągiem robi duzy dmg jak i dobry pouk i mozliwosc dobicia uciekajacego przeciwnika.

Twoja ortografia rozyebała system.... zabujca ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...