Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buildy do postaci

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zadać pytanie, jak strona, portal czy cokolwiek oferuje AKTUALNE najlepsze lub podstawowe buildy do postaci ? Najlepiej wraz z opisami (może być w obojętnym języku jakoś sobie poradzę :) ). Pytanie kieruje dlatego iż większość stron ma buildy z przed powiedzmy 2 miesięcy do niektóych postaci, np. Build Ahri z DFG lub tym podobne. Proszę o nie pisanie stron typu lolnexus i probuilds, ponieważ chodzi mi o pełne guide np. jak mobafire. 

Pozdrawiam. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Nie kieruj się żadnymi stronami, najlepiej napisz na mpc w dziale z buildami. Tam na pewno doradzimy Ci jaki build dobrać do jakiej postaci i dlaczego :)

Opublikowano

Nie kieruj się żadnymi stronami, najlepiej napisz na mpc w dziale z buildami. Tam na pewno doradzimy Ci jaki build dobrać do jakiej postaci i dlaczego :)

Bullshit ;d

Polecam najlepszą i pewną stronę.

Pokazuje buildy tylko topowych graczy.

www.probuilds.net

sygna.png

Pomocnik
Opublikowano

lolnexuswbijasz podczas ładowania meczu i u góry masz buildy prosów.

Takie buildy prosów, że widziałem tam ap Vayne... Nie polecam patrzeć na lolnexusa, popieram Eryka, żeby napisać na mpc. Ewentualnie mobafire.

Opublikowano

Takie buildy prosów, że widziałem tam ap Vayne... Nie polecam patrzeć na lolnexusa, popieram Eryka, żeby napisać na mpc. Ewentualnie mobafire.

AP Vayne jest grywalna na topie, z tego co mi wiadomo. 

Pomocnik
Opublikowano

Tak, Viktor w jungli pod hybryde też jest grywalny B)

A tak na serio to ap Vayne ssie :D

Opublikowano

Bullshit ;d

Polecam najlepszą i pewną stronę.

Pokazuje buildy tylko topowych graczy.

www.probuilds.net

probuilds.net 

Pokazuje buildy jakie aktualnie są grane przez profesjonalnych graczy.

A ja co kolego napisałem kilka postów wyżej?

sygna.png

Opublikowano

Wow ci idioci wyżej . Autor napisał bez probuilds, lolnexus, a oni polecają .

@topic

Oprócz mobafire, to nie znam żadnej . Chyba, że napiszesz na MPCForum

Opublikowano

Vayne jest tylko AD.

Na solomid są ok buildy.

Opublikowano

Wchodzisz na LoLNexusa podczas gry i tam masz ostatnie buildy dobrych grajków :)

Te wasze ''dobre grajki'' często stosują specyficzne i dziwne buildy pod dany mecz, imo nie opłaca się na tym wzorować, bo sam wiem po sobie co składam np. jak potrzebuje many na pantheona, a jestem dość nafeedowany i mam dmg, a potrzebuje jeszcze mr, tak więc składam kielich. :P Więc widzisz jak to wygląda. Jak już macie brać od kogoś sprawdzone buildy to na pewno nie stąd.

Opublikowano

Daj mi screena z jakimkolwiek przelicznikiem pod AP na Vayne to zacznę nią grać mid'a i będe grać tyle aż dojdę do Challangera. Jesus. 

Polecam sytuacyjnie samemu się nauczyć budować postać, a jak nie to probuilds.

Wątpię że komuś będzie się chciało robić temat 3 minuty przed grą, a potem czekać 5 na build tracąc lvl i farmę, boże. xD 

Opublikowano

#TheNorie uwaza sie za krula forum

Polecam troche popatrzec na buildy innych, troche poczytac i dostosowac sie sytuacyjnie do wlasnej gry

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Na forum L# widziałem pliki, które podmieniasz w folderze LoLa i masz w grze porobione specjalne buildy prosto od prosów.

Jest to legalne oczywiście. To po prostu dodaje Ci w grze w sklepiku dodatkowe "okienka" i zamiast standardowego buildu będą też te profesjonalne. Bardzo ułatwia to dla nowych graczy.

Download :

https://www.joduska.me/forum/topic/39003-lolbuildernet-champion-builds-app/

jeżeli nie masz konta to nie pobierzesz więc na wszelki wypadek podam Ci screena tego tematu.

06a8d1d546b55.png

Po pobraniu wypakuj te pliki i wklej do : Riot Games\League of Legends\Config

579571423327107377857.png

Opublikowano

#TheNorie uwaza sie za krula forum

Polecam troche popatrzec na buildy innych, troche poczytac i dostosowac sie sytuacyjnie do wlasnej gry

Bo jestem twoim panem.

ps. piszę się króla

#topic

polecam budować się samemu :) a nie patrząc na innych.

sygna.png

Opublikowano

Jak to nie ma przeliczników AP xD

Vayne jest tylko AD.

Na solomid są ok buildy.

To nie wiem, ktoś mi kiedyś mówił co innego. :P Ale wtedy grę zaczynałam i może źle zrozumiałam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...