Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Crash do przetłumaczenia

ziemniaczek320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam organizuje sobie paczkę i natrafiłem na coś czego nienawidzę bo tego nie rozumiem, czyli crash. Więc mam taką prośbę czy mógłby mi jakiś dobry samarytanin powiedzieć co się stało ?

crash: http://pastebin.com/TGWVGUEB

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

W modzie CoFHCore brakuje klasy cofh/core/util/crafting/RecipeUpgradeOveride, która jest wymagana do działania innych modów od TeamCoFH. Do najnowszych wersji musiał wkraść się jakiś błąd. Wykonaj aktualizację wsteczna tych modów.

Opublikowano

Dzięki jestem bardzo wdzięczny. Jak tylko będę mógł to zrobię to, i jak zadziała to dam naj :D

@Edit dobra sprawdziłem i powiedzmy że zadziałało bo okazało się że mfr wymaga tej klasy, bo thermal expansion się ładowało normalnie, ale zmniejszenie wersji nic nie dawało bo cały czas wyskakiwał ten sam crash. W końcu wziąłem podkradłem z paczki DNS obie modyfikacje i zaczęło działać. Leci naj :D

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...