Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosugamers

KakaoqoMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Znalazłem ostatnio stronę ( gosugamers.net ) i to działa na zasadzie cs:go lounge. Zamiast skinów, stawia się bullety ( ich waluta ) na początek się ileś dostaje i się obstawia i się wygrywa więcej. Moje pytanie brzmi czy można te bullety wymienić na jakieś skiny do cs:go tylko takie obstawianie 4fun ?

Opublikowano

Pierwsze słyszę o takiej stronie.

Radze czekać na pozytywne komentarze (nie z ankiet) bo póki co wygląda mi na skam...też potrafię dodać parę obrazków na stronę i powiedzieć "ta strona jest pro elo najsys plejsys".

Opublikowano

Wątpię, że to scam, bo widziałem już tą nazwę gdzieś na twitchu. Z resztą patrz jak ta strona wygląda, dużo informacji ze świata esportu, jakieś mecze, ładny wygląd. To nie jest jakaś gowniana strona na jakimś darmowym hostingu.

Opublikowano

Wątpię, że to scam, bo widziałem już tą nazwę gdzieś na twitchu. Z resztą patrz jak ta strona wygląda, dużo informacji ze świata esportu, jakieś mecze, ładny wygląd. To nie jest jakaś gowniana strona na jakimś darmowym hostingu.

No raczej osoba więcej zarobi na scamach niż straci na opłacaniu strony.

Jak mówiłem potrafię wklejać obrazki na stronę tak więc nadal czekam na pozytywne komentarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...