Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z potwierdzeniem acc

florus121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jesten nowy w aion'ie, lecz nie moge nawet zrobicc acc, gdy potwierdzam email jest dobrze lecz gdy loguje sie do gry wyskakuje mi ze moje acc zostalo zablokowane z powodu naruszenia warunkow aion f2p i dalsze instrukcje przyjda na email lecz zadnej wiadomsci nie dostalem.Czy ktos moze tez ma ten problem? Porsze o jak najszybsza odp poniewaz jestem pozytywnie napalony na gre:P

Opublikowano

Tak wiem sprawdzalem lecz nadal to samo do supportu takze sie zglaszalem i zadnej odp

Trzeba pamiętać, że w supporcie mamy do czynienia z ludźmi, a nie z botami, więc na odpowiedź czasem czeka się dosyć długo, jednak ostatecznie zawsze odpowiadają i w miarę możliwości pomagają.

A z jakiej poczty korzystasz? Najlepiej, gdyby to był gmail.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

o2, zrobilem tez na gmail lecz zadne potwierdzenie nawet nie doszlo, dostalem po kilku h lecz i tak nadal ten sam problem z zablokowaniem,coz dostalem odp od supportu jednak nic nie uczynili nadal jest tak jak bylo

Opublikowano

o2, zrobilem tez na gmail lecz zadne potwierdzenie nawet nie doszlo, dostalem po kilku h lecz i tak nadal ten sam problem z zablokowaniem,coz dostalem odp od supportu jednak nic nie uczynili nadal jest tak jak bylo

A co dokładnie Ci napisali?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Twoje konto zostało właśnie zamknięte z powodów bezpieczeństwa.

Mogło się tak stać z wielu powodów. Jednym z nich jest stwierdzenie
wielu nieautoryzowanych prób dostępu.
Takie próby są z reguły automatyczne i są wynikiem działania
wyłudzeń oraz tzw. phisingu.
Aby chronić Twoje konto, musieliśmy je zamknąć.

W przypadku dalszych pytań prosimy o zwrócenie się do naszego supportu
pod adresem http://support.pl.aionfreetoplay.com

Twój Zespół AION Free to Play

to co prawda trzeba sie domyslac troszke

to od supp

Dziękujemy za kontakt z działem obsługi klienta AION.

Po przeanalizowaniu sytuacji ustalono, że Twoje konto zostało automatycznie zablokowane ze względów bezpieczeństwa.

Sytuacja ta mogła być spowodowana próbą uzyskania połączenia przez użycie serwera Proxy, VPN lub innego rodzaju oprogramowania służącego do maskowania Twojej tożsamości. Uwzględnia to również stosowanie wszelkiego rodzaju aplikacji typu "addblock" czy też "addremover" podczas obsługi naszej strony internetowej. Używanie tego typu programów podczas łączenia się z naszymi serwerami jest niestety niedozwolone, dlatego w celu uniknięcia ponownej blokady proszę zadbać o to, by zostało wyłączone na czas prowadzenia rozgrywki.

Pragniemy zapewnić, że rozwiązanie to jest niestety konieczne ze względów bezpieczeństwa i pozwala na wyeliminowanie wielu nieautoryzowanych prób dostępu do konta.

Twoje konto zostało już odblokowane. Dostęp do serwerów powinien być ponownie możliwy. W celu rozpoczęcia rozgrywki proszę w pierwszej kolejności zweryfikować, czy jesteś w stanie zalogować się do swojego panelu administracyjnego. Pamiętaj również, że powinieneś wyłączyć w tym momencie wszystkie narzędzia modyfikujące parametry Twojej przeglądarki internetowej i połączenia (adblock/proxy)

Jeśli jednak w przeciągu najbliższych 24 godzin zaobserwujesz ponowne utrudnienia w dostępie do serwerów – prosimy o ponowny kontakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...