Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Ding

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam po czterech miesiącach przerwy. Szczęśliwych rozpoczęcia wakacji życzę. Ja już po szkole, bo ukończyłem edukację narodową, bo skończyłem 3-cią klasę zawodówki. Nie wiem jak Wy.

Ten ban doprowadził mnie do tego, że akurat w tym dniu byłem mocno podenerwowany bo mnie dziewczyna opuściła z mojego życia. :(

I z powodów tego byłem zrozpaczony i w jednych z statusów, w opisach z jednych statusów obrażałem, wyzywałem w jednym z statusów z dnia tego 09 marca 2015 bo mnie DWÓCH USERÓW TEGO FORUM ZDENERWOWAŁO MOCNO, POTĘŻNIE i przeklinałem, obrażałem w tym statusie i banujący to widział, doszło do tego obrażania, przeklinania, bo byłem mocno wnerwiony.

Dzisiaj to jest mój 119-sty dzień bana, bana dostałem 09 marca 2015 a dzisiaj mamy 07 lipiec 2015. 

Obliczenia tego:

09.03-31.03.2015 = 22 dni. |22

01.04-30.04.2015 = 30 dni. |52

01.05.-31.05.2015 = 31 dni. |83

01.06.-30.06.2015 = 30 dni. |113

01.07.-07.07.2015 = 6 dni. |119

=dzisiaj to jest mój 119-sty dzień bana. Jutro 08 lipiec 2015 będzie 120-sty ban na tym forum pyszniutkim.

Istny Diabel, ciekawie jak Ty byś cię czuł kiedy by Cię dupa opuściła? No właśnie, zrozum to. :(

Proszę to zrozumieć, już 4-ry miesiące cierpię tym banem, już 4-ry miesiące trwa ten koszmarny ban, jutro będzie równe 4 miesiące (obliczenia u góry). 

Naprawdę dużo przemyślałem na temat tego bana i tego, że już jestem praktycznie 4-ry miesięcy odcięty od NAJWIĘKSZEGO FORUM W POLSCE - MPC.

Pozdrawiam, Dingus z konta apelacyjnego. :)

Opublikowano

Witaj. Ban permanentny oznacza, że blokada została założona na zawsze, nie na 4 miesiące. Dodatkowo otrzymałeś już w przeszłości wiele szans. Masz prawo do założenia kolejnego konta, na tym unbana nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...