Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie grać healerem?

Mleko433

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem w TERE zagrać łucznikiem, ale zauważyłem, że często potrzebny jest healer.

Więc mam takie pytanie, instancje są od lvl 20 i już wtedy będę potrzebny?Czy może w późniejszym etapie gry?

Ciężko jest się wyexpić healerem?

Którego lepiej wybrać - Priest czy Mystic?

Czy może już zostać przy tym Archerze ? :D

or0504.jpg

Opublikowano

Hm.. Ja Ci raczej nie doradzę, grałam healerem, gra się nawet nawet, ale lepiej z kimś, bo samemu to można się znudzić tym ile czasu zabiera nam zabicie potworów czy coś. Tak już na instancje od 20lv będziesz potrzebny. 

Ja na twoim miejscu chyba bym została przy archerze, chociaż polecam sprawdzić sorcerera :)

Opublikowano

Hm.. Ja Ci raczej nie doradzę, grałam healerem, gra się nawet nawet, ale lepiej z kimś, bo samemu to można się znudzić tym ile czasu zabiera nam zabicie potworów czy coś. Tak już na instancje od 20lv będziesz potrzebny. 

Ja na twoim miejscu chyba bym została przy archerze, chociaż polecam sprawdzić sorcerera :)

Plusem Priesta i Mystica jest leczenie, przywrócenie many i dość szybkie odnalezienie grupy do instancji. Ale jak wspomniała osoba wyżej, bicie potworów jest męczące... Chociaż Mystic może przywołać sobie pomocnika. Zostałabym przy Archerze. Jeżeli uparłeś się na leczenie, to chyba Mystic będzie ciut łatwiejszy :p

Opublikowano

Mystic na bodajże 38 lvl dostaje skilla na przywołanie Wratha który sam potrafi rozwalić bama, niestety cooldown wynosi 30 minut, z glyphem 15, priest za to posiada masę buffów i jest częściej wybierany gdyż jest main helerem. Grałem obiema klasami i priest wydawał się ciekawszy. Pozdrawiam

Wykonuję boty do Ts3 w Javie na zamówienie. Kontakt: https://www.facebook.com/Hakensik/

Opublikowano

Priest jest zdecydowanie częściej brany do instancji niż Mystic. Sama gram archerem i mogę Ci go szczerze polecić. c:

Opublikowano

Jeżeli uparłeś się na leczenie, to chyba Mystic będzie ciut łatwiejszy :P

1 słowo BS mystic jest chyba najtrudniejszą klasą w tej grze właściwie to ma 1 unik i nazywa sie teleport jaunt 8 s cd i czasami sie buguje.

W leczeniu priest jest najłatwiejszy nawet nie musisz mieć wyczucia poprostu spamujesz immersion+circle od czasu do czasu ES w party i jesteś przeciętnym healerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...