Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosu?

Ryan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech Twoja wyobraźnia zadziała.

1.Nie chce sie pokazac.

2.Nic nie gada

Wnioski, które się nasuwają?

Spasiony nerd, pewnie prawik dlatego też nie gada :v

Nawet Nerva nie jest jakoś przystojny a sie pokazuje.

579571423327107377857.png

Opublikowano

1.Nie chce sie pokazac.

2.Nic nie gada

Nervarien to jeszcze, a co powiesz o Imaqtpie? ;D ten to dopiero wygląda, no ale gra ladnie ;D

@topic

Nie ma oficjalnego zdjecia Gosu, ostatnio wstawil na twittera zdjecie laski, ale dlatego zeby strollowac ludzi, bo przegrał zakład z Lustboy'em 

Opublikowano

1.Nie chce sie pokazac.

2.Nic nie gada

Nie dość że jesteś idiotą, to łżesz. Było jedno zdjęcie Gosa na twitterze, nosi okulary, jest chudy, koreaniec. Wpadnijmy na pomysł jak ty wyglądasz. Ktoś nie chcę się pokazywać - jego sprawa a ty osądzasz. Łbem łeb zostanie.

Opublikowano

Czy ja wiem moze i dobrze ze sie nie pokazuje ludzie go ogladaja za to jak gra a nie jak wyglada przyklad kaceytron czy jakos tak gra jak braz 5 a oglada ja po 5k typa bo cycki wywalila tlusta locha xD 

Opublikowano

Tak ciężko jest szanować czyjąś prywatność? Gość po prostu nie musi, to się nie ujawnia. Nie chce mieć potem rzeszy 13 letnich fanów. 

Opublikowano

Tym że ani nic nie mówi ani się nie pokazuje jest jego atutem.

Ludzie którzy się czymś wyróżniają albo czymś zasłyną stają się takimi tajemniczymi, legendarnymi.

Taka scenka, kumpel z kumplem.

-Siemano, jak miał ten gościu co robił te kozak playsy kiedyś, wykurwisty był.

-Nie wiem, Doublelift?

-Niee, ten co nic nie mówił, ani nikt nie znał jego twarzy.

-Aaaa to był gosu!

Hah, w przyszłości będą legendy z nim w roli głównej:

Dawno, dawno temu, kiedyś gdy światem rządziły gry MOBA, był jeden, jeden z wielu - najlepszy. Wszyscy chętni kariery, zarabiania pięniedzy, bycie popularnym, on nie, nie chciał by klękano przed nim na kolana jak przed Bogiem, był jak wędrowiec, pustelnik, mnich. W domowym zaciszu dążył do osiągnięcia perfekcji, skrywał się niezauważony ani nie usłyszany. Nikt nie wie kim był, lecz każdy wie jaki był "Cichy i niewidzialny" - gosu

Opublikowano

Tym że ani nic nie mówi ani się nie pokazuje jest jego atutem.

Ludzie którzy się czymś wyróżniają albo czymś zasłyną stają się takimi tajemniczymi, legendarnymi.

Taka scenka, kumpel z kumplem.

-Siemano, jak miał ten gościu co robił te kozak playsy kiedyś, wykurwisty był.

-Nie wiem, Doublelift?

-Niee, ten co nic nie mówił, ani nikt nie znał jego twarzy.

-Aaaa to był gosu!

Hah, w przyszłości będą legendy z nim w roli głównej:

Dawno, dawno temu, kiedyś gdy światem rządziły gry MOBA, był jeden, jeden z wielu - najlepszy. Wszyscy chętni kariery, zarabiania pięniedzy, bycie popularnym, on nie, nie chciał by klękano przed nim na kolana jak przed Bogiem, był jak wędrowiec, pustelnik, mnich. W domowym zaciszu dążył do osiągnięcia perfekcji, skrywał się niezauważony ani nie usłyszany. Nikt nie wie kim był, lecz każdy wie jaki był "Cichy i niewidzialny" - gosu

cie pojebalo z tymi legendami czy ty tak na serio?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

cie pojebalo z tymi legendami czy ty tak na serio?

Ziomek, przecież to taki żart, co się dzieje na świecie.

Nawet HotShotGG mówił że w Korei jeżeli jesteś w Challengerze to jesteś gość, w Ameryce jesteś nerdem.. ;-)

Opublikowano

Ja bym nawet się na jego miejscu nie pokazywał, bo to jest jego atut, a to że może być nie wiem rudy czy jakiś inny nerd to nie znaczy że gorszy. Ludzie piszący coś o rudych to jest po prostu brak słów i tej jeszcze dziecinności.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

ja tu mam beke . zdjęcie gosu jest od 2 lat ale all piszę tu że nie pokazał siebie beczka jak rzeczka  <3

A skad wiesz ze to jest naprawde on?

Opublikowano

A skad wiesz ze to jest naprawde on?

Myślenie - Info od ludzi ( Streamerów tych popularnych ) - Ten wywiad był nawet na Twichu ;) bo to było przed meczem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...