Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem brak zasięgu , niedziałający shift ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem sam nie wiem od kiedy bo rzadko odpalam lola ostatnimi czasy , otóż kiedy włączam gierke i odpalam L# w grze juz postać nie ma zasięgu skili , wgl żadnych obramówek zasięgu , nie działa przy tym również przycisk SHIFT aby zmieniać opcje skryptów ŻADNYCH , ale sam w sobie skrypt działa bo farmi , używa combo tak jak zawsze (v , spacja) itp. Czy ktoś wie jak to naprawić ? Odpalałem juz w trybie zgodności z 7mką , jako administrator , robiłem reinstalla lola jak i L# , usuwałem  w %appdata% foldery z lola i l#. 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

testowałem na evade , vaynehunter , MMA , yasuosharp2 :P reszty juz nawet nie odpalalem bo nie ma sensu jak te nie działają mi xD znaczy one działają ale nie ma zasięgu ani nic z nimi nie moge zrobić jeżeli chodzi  o modyfikacje bo mogę na nich grać tak jak klasycznie są ustawione xD

HALA MADRID !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...