Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Ale jakby nikt mnie nie nagrał/nie reportował?

To masz mniejsze szanse na bana, lecz akcja mówił Miszczu, nie masz nigdy 100% pewności :)

Opublikowano

Dostaniesz za rok, 2 lata ale każdy kto napierdalal na bolu dostanie tego jebanego Bana a później będziesz plakal ze wyjebales sto milionów na skiny i ze kolega gral na twoim koncie. Liczę na naj

Uczeń
Opublikowano

Dostałem dziś bana za zooma tego tylko używałem z bola no ale używałem banik się należał na 2 tygodnie więcej tego gówna nie odpalę :P bo i tak zoom strasznie jakoś mi nie pomógł...

Opublikowano

Tym bardziej w silverze/goldzie bo tam debile za kazdym razem jak unikniesz skillshota to beda ci pisali ze masz skrypty.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Czy ktoś może mi wyjaśnić jaki jest cel używania bola?! W LoLu chodzi o umiejętności, których na pewno nikt nie zdobędzie używając tego psującego fun z gry programu... A po za tym z tego co wiem bol nie działa, ale nie jestem pewien, bo nie sprawdzałem i nie mam zamiaru.

Opublikowano

Czy ktoś może mi wyjaśnić jaki jest cel używania bola?! W LoLu chodzi o umiejętności, których na pewno nikt nie zdobędzie używając tego psującego fun z gry programu... A po za tym z tego co wiem bol nie działa, ale nie jestem pewien, bo nie sprawdzałem i nie mam zamiaru.

Cel jest dosc prosty, wbic challendzera i smiac sie w twarz cebulakom. Jesli nie sprawdzales czy dziala czy nie dziala to po co sie wypowiadasz, to jak ja bym powiedzial ze z tego co wiem biedronka jest zamknieta ale nie jestem pewien bo nie sprawdzalem.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

^spierdalaj smieciu j****y jesteś w temacie bot of legends, czego sie spodziewasz?

spodziewam sie dzieciaku ze jak podostajecie bany to moze wbijecie sobie do tych pustych zalosnych lbow ze nie warto uzywac tego syfu.psujecie rozgrywke mi i reszcie.jestescie zalosni i tyle.

a za te słowa byś miał skasowaną morde tylko niestety jestesmy w internetach.

Cel jest dosc prosty, wbic challendzera i smiac sie w twarz cebulakom. Jesli nie sprawdzales czy dziala czy nie dziala to po co sie wypowiadasz, to jak ja bym powiedzial ze z tego co wiem biedronka jest zamknieta ale nie jestem pewien bo nie sprawdzalem.

to jest argument ? zebys smiac sie w twarz cebulakom ? w tej chwili ty jestes zalosnym cebulakiem i aktualnie majac platyne iv to ja ci sie smieje w twarz smieciu ze musisz miec bola zeby cokolwiek osiagnac.pozdrawiam

Opublikowano

Jak miszczu pisał no to nie masz pewnosci

ale zawsze mogą to jakoś wyłapać

i tego bana dostaniesz.

jeżeli masz mega konto skiny i wgl

to naucz się grać bez tego i będziesz miał

satysfakcje ze swojej całej gry jaką osiągnołeś

i pewność że nie dostaniesz bana

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...