Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Ban Na Steam

bmwpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak dostane bana na steamie to juz nigdy nie bede mogl grac w MW2? chyba ze kupie nowa gre za 60$???

jeżeli dotałeś Bana na COD MW2 to dostaleś go tylko i wyłaącznie na tą gre(dany cd-key)

Steam, jezeli sie chce zakupic kolejną kopie - zaleca utworzenie nowego konta dla tej kopii. nie musisz kupować za 60$ w sklepach koszt od 105-120zł.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeżeli dotałeś Bana na COD MW2 to dostaleś go tylko i wyłaącznie na tą gre(dany cd-key)

Steam, jezeli sie chce zakupic kolejną kopie - zaleca utworzenie nowego konta dla tej kopii. nie musisz kupować za 60$ w sklepach koszt od 105-120zł.

lol czyli podsumujmy, jak mnie zbanuja to gre mozna wyrzucic do kosza bo nie bedzie multiplayer dzialac?!

Opublikowano

VAC banuje wszystkie gry na danym silniku, nie na podstawie cdkeya. Jesli dostaniesz bana w codzie to masz tylko w codzie, ale jesli dostaniesz np w l4d to masz takze w css, tf2, l4d2 itd.

lol czyli podsumujmy, jak mnie zbanuja to gre mozna wyrzucic do kosza bo nie bedzie multiplayer dzialac?!

Lepiej gry nie wyrzucac bo mozesz sobie kupic samego cdkeya za 60zl i zamiast sciagac gre przez steama to sobie z plyty zainstalujesz. Poza tym na banie wciaz mozesz grac w singla, spec ops i prywatne w mp.

Opublikowano

To tak samo jakbyś dostał bana na Bf:BC2 i nie mógłbyś grać w CoD MW2.

P.S BF:BC2 nie jest przez steam ;p

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

No też racja ;p

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

VAC banuje wszystkie gry na danym silniku, nie na podstawie cdkeya. Jesli dostaniesz bana w codzie to masz tylko w codzie, ale jesli dostaniesz np w l4d to masz takze w css, tf2, l4d2 itd.

Lepiej gry nie wyrzucac bo mozesz sobie kupic samego cdkeya za 60zl i zamiast sciagac gre przez steama to sobie z plyty zainstalujesz. Poza tym na banie wciaz mozesz grac w singla, spec ops i prywatne w mp.

Moje pytanie:

Czy jak kupię konto steam z rosyjskim kluczezm co MW2 to da się zainstalować polską wersję gry z oryginalnej płytki którą zakupiłem w sklepie ( na polską wersję dostałem BANA )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moje pytanie:

Czy jak kupię konto steam z rosyjskim kluczezm co MW2 to da się zainstalować polską wersję gry z oryginalnej płytki którą zakupiłem w sklepie ( na polską wersję dostałem BANA )

Najpierw bedziesz musial sciagnac 7gb ruskich plikow, a potem mozesz sobie zmienic jezyk podmieniajac pliki.

Dokladna instrukcja tu

http://www.mapmodnews.com/article.php/MW2-ERROR-languages-Special-Ops

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...