Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Stworzyć Grę Typu Five Nights At Freddy's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę O Pomoc Szukałem wszędzie w internecie i nie ma, jak stworzyć grę typu fnaf, chodzi mi oto żeby powiedzieć mi w jakim programie to zrobić może być każdy byle nie unity 3d, wytłumaczone jak to zrobić czyli gdzie grafikę itd, jak dodać animacje potworów, jumpscary, wiecie o co mi chodzi tak więc PROSZĘ O POMOC naprawdę

Opublikowano

Proszę O Pomoc Szukałem wszędzie w internecie i nie ma, jak stworzyć grę typu fnaf, chodzi mi oto żeby powiedzieć mi w jakim programie to zrobić może być każdy byle nie unity 3d, wytłumaczone jak to zrobić czyli gdzie grafikę itd, jak dodać animacje potworów, jumpscary, wiecie o co mi chodzi tak więc PROSZĘ O POMOC naprawdę

Co już umiesz? Jakiś język programowania? Jesteś w stanie zapłacić za silnik typu unreal engine czy cryengine?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Co już umiesz? Jakiś język programowania? Jesteś w stanie zapłacić za silnik typu unreal engine czy cryengine?

Unreal Engine 4 ostatnio stał się darmowy, ale awersja autora do Unity raczej wynika z tego że nie jest w stanie go zrozumieć.

@top: Unity3D to najlepszy wybór, a poradników do niego jest pełno w Internecie.

Opublikowano

Unreal Engine 4 ostatnio stał się darmowy, ale awersja autora do Unity raczej wynika z tego że nie jest w stanie go zrozumieć.

@top: Unity3D to najlepszy wybór, a poradników do niego jest pełno w Internecie.

Ciekawe nie wiedziałem o tym, ale dobrze wiedzieć.

Mógłbyś mi powiedzieć czy trzeba po jakimś czasie coś opłacać? Ogólne warunki użytkowania itd?

Dawno nie siedziałem w temacie silników, więc jestem troszeczkę zacofany.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ciekawe nie wiedziałem o tym, ale dobrze wiedzieć.

Mógłbyś mi powiedzieć czy trzeba po jakimś czasie coś opłacać? Ogólne warunki użytkowania itd?

Dawno nie siedziałem w temacie silników, więc jestem troszeczkę zacofany.

I prywatne i komercyjne, a (chyba od 3k dolarów dochodu) oddaje się twórcom 5%. No i jest to pełna wersja, a nie ograniczona jak Unity.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Five Nights At Freddys był robiony w ClickTeam fusion, poradników na polskim youtubie jest bardzo mało więc raczej nie znajdziesz jak zrobić FNAF'a w 100% najlepiej poszukaj gdzieś angielskich tutoriali, lecz i tak żeby ją wydać to trochę za licencję zapłacisz polecam też zaopatrzyć się w jakiś program do modelowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...