Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, czy ktoś tak, jak ja ma problem ze skrypdem Hellsing Kalista ? Dostaje bug splaty za kazdym razem -_-

Czy jest jakis inny skrypt do kalisty godny polecenia ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

https://github.com/Hellsing/LeagueSharp/tree/197da578a3382eb4c5f895e9a6f8c60601b67c8c

Wejdź w ten link, kliknij download zip, następnie wypakuj gdzieś folder o nazwie "Kalista", może być na pulpicie.

Gdy już to zrobisz, uruchom L# i zainstaluj skrypt z local, wskazując wcześniej zapisany plik o nazwie Kalista.

Jest to stara wersja Kalisty od Hellsinga, która zjada wszystko, tyle że nie bugsplatuje  B).

eSwH2k3.png

Opublikowano

Dzięki za rade, ale niestety nadal bugsplat ;/

Skrypty których używasz? U mnie bodajże snitched bugsplatował, uruchomiony na kaliście.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Nie polecam skryptu:  [burrito:R] ~ ElKalista - I owned Burrito in a 1v1 .

Dużo lepiej działa zwykły Marksman. Skrypt wyżej wklejony przeze mnie czasem wyrzuca z gry, najczęściej przy przy początku rozgrywki. Próbowałem wyłączać inne skrypty, niestety nie pomogło. Co więcej, bardzo słabo last hituje, przepuszcza sporo mobów, dlatego korzystniej jest to robić samemu. Kolejną sprawą jest problem z E, nie używa wcale bądź używa w złym momencie, autor podobno ma to naprawić, lecz skoro od razu taką wersję wypuścił to raczej skoro wtedy nie potrafił tego naprawić to nic się nie zmieniło. Grałem na linii przeciwko mirrorowi, lecz gostek grał na Marksmanie, robił co chciał z nami. Nie, to nie kwestia mojej gry, bo na sharpie gram dobre pół roku.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Mi Kalista od Hellsinga też normalnie działa  o.O Próbuj wszystkiego, od reinstalli frameworków po usuwanie appdata.

Opublikowano

Koledzy, a mnie w ogólnie nie chodzi L#... mam normalnie wszystko zinjectowane itd... wchodzę do gry... i nic :(( Pomocy.

Ogólnie wszystko wydaje się być ok...­

2mhvriw.jpg

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...