Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pozbyć się serial bana w MTA SA

Fabian34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyszczenie rejestru nic nie da , nie jest to serial mta a serial twojego komputera tłumacząc w prosty sposób.

Aby go zmienić musiałbyś wymienić jakaś cześć w komputerze na przykład pamięć ram a potem zainstalować system na nowo.

Chyba że masz linuxa , ale gdybyś go miał pewnie byś widział jak to zrobić;)

Jeżeli masz 2 kości ram , wyciągnij jedną zainstaluj system potem ją włóż i Voila.

Ps:Jeżeli dostałeś bana napisz prośbę o unbana ;) jeżeli masz z takim czymś problemy odezwij się na pw , pomogę.

Takie unikanie bana jest niezbyt fajne :)

RMCF

Opublikowano

Razem z kolega dostalem muta na serwerze the walking dead powod podanie ip ts'a, ip serwa mtasa://5.196.129.100:22003

chcesz to sprobuj pomoc ale koledzy juz probowali i muta wyrwali

Fabek,Lobos.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

21

Czyszczenie rejestru działa bo udało mi się to zrobić : |

Pamiętam kiedyś też gdzieś taki temat. 

Co da czyszczenie rejestru MTA skoro to jest serial brany z komputera? 3 dni temu robiłem format, all usunięte (nawet ten twój "rejestr MTA" i nadal ten sam serial (nie robiłem specjalnie, aby zmienić serial, a po to aby pójść na łatwiznę i naprawić BS w kompie). Więc czyszczenie rejestru MTA + rejestru komputera nic nie da. 

W linuxie da się to łatwo zrobić. Pamiętam kiedyś kumpel grzebał coś w adresie MAC karty sieciowej i udało mu się zmienić serial po formacie.

Opublikowano

Pamiętam kiedyś też gdzieś taki temat. 

Co da czyszczenie rejestru MTA skoro to jest serial brany z komputera? 3 dni temu robiłem format, all usunięte (nawet ten twój "rejestr MTA" i nadal ten sam serial (nie robiłem specjalnie, aby zmienić serial, a po to aby pójść na łatwiznę i naprawić BS w kompie). Więc czyszczenie rejestru MTA + rejestru komputera nic nie da. 

W linuxie da się to łatwo zrobić. Pamiętam kiedyś kumpel grzebał coś w adresie MAC karty sieciowej i udało mu się zmienić serial po formacie.

Ogólnie to nie wiem jak to działa. Ale z tego co wiem formata można zrobić tylko jednego dysku. A tutaj raczej trzeba sformatować wszystkie.

86
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...