Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam PEŁNYCH setów broni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tj. w temacie szukam pełnych setów broń gdzie wachlarz jest wachlarzem a nie jakąś "laską" , czegoś co ma wygląd.Aktualnie używam V11 od bombworka i v17 a potrzebuję jeszcze dwóch pełnych setów które mają w sobie to coś( nie od bombworka)...Za podpowiedzi wynagradzam lajkiem.

Nothing.

Opublikowano

Patrzyłeś na oficjalną stronę bombworka? Jest tam wiele setów, które mają w sobie "to coś".

Opublikowano

Patrzyłeś na oficjalną stronę bombworka? Jest tam wiele setów, które mają w sobie "to coś".

Właśnie nie do końca.V11 i v17 są  całkiem ok.Dorzuciłbym do tego v16 ale on jest płatny.Wtedy zostanie mi jeszcze  1 secik.

Nothing.

Opublikowano

Właśnie nie do końca.V11 i v17 są  całkiem ok.Dorzuciłbym do tego v16 ale on jest płatny.Wtedy zostanie mi jeszcze  1 secik.

lata v16 po necie za darmo

Opublikowano

@Invence. Chcesz jakieś sery BombWorka mam wszystkie xD

Polecam sety od marka i Chaossa.

­46883540656645472816.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...