Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić BF4?

konrad@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się kupować BF 4,dużo ludzi w to gra??Bugi,patche,wasze zdanie na temat tej gry?

Opublikowano

Opłaca. Dużo ludzi gra, ciągle są patche. A bugi są jak w kazdej grze ;)

Mimo to polecam, ja tą grę uwielbiam. Tylko zalecam kupowanie Premium jak już.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wg mnie tez warto szczególnie premium. W to na pewno dużo ludzi będzie grało. Najlepsze w bf4 jeszcze przed nami :)

Opublikowano

Mi się bardzo podoba Bf4. Ponad 200h mam czasu spędzonego w grze.  Ciekawe mapy i dużo broni. Opcje Levolution typu: wieżowiec do zniszczenia. Odnośnie premium warto jest kupić, ale nawet bez premium gra jest bardzo świetna. Dużo ludzi gra, odnośnie bug'ów dużo ich nie ma. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Bf4.. można opowiadać i opowiadać. Gra na pewno jest dobra. Wiadomo, przy takiej produkcji są błędy i to dość spore lecz jak już się wciągniesz to nie będziesz myśleć o tym, czy warto było wydawać na BF4.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie, że tak, nie widzę przeciwskazać by jej nie kupić. Powoli ludzie co grają na mutli w bf'3 zacznynają przenosić się na bf'a4 bo cena już spadła.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Bf4 jest teraz tani i dobry. Bugi połatane. Premium co chwilę można kupić za jakieś 70 zł. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ja kupiłem bez premium, zamierzam w nie zainwestować po zapoznaniu się z grą, cd. bugów, czasami zdarza się np. że postać nie chce ci przeskoczyć przez barierkę wysokości 3 krawężników, ale nie aż tak często.

Opublikowano

Memmory leak nadal aktualne? Grając w okres testowy 2-3 miesiące temu nadal miałem lagi ;/

Chyba nie, ale to było dużo roboty(np. zwiększanie ilości pamięci stronicowej itp.)

Opublikowano

moim zdaniem opłaca sie, mam prawie 300h i nadal  sie nie nudzi, mozna sie tez dobrze bawic w trollowanie z C4 (choc nie kazdy to lubi :D )

48989605193943787379.jpg

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...