Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byście chcieli na serverze EasyHc+Gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc wam, planuje server Easy Hardcore + Gildie. Wersja 1.7.2-1.7.4. Co na nim będzie  nie chce zdradzać, pliki i mapę mam gotową tylko nie wiem co zrobić żeby graczą się podobał, coś nowego. Nie chce po prostu zwykłego serwera takich jest milion. Chce, aby czymś się wyróżniał co byście chcieli na taki serwerze?

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

A nie możesz zrobić czegoś nowego ? Tylko w kółko to samo.... Jak nie EasyHc + Gildie to MiniGames albo Hardkor.....

Wymyśl nowy tryb minecraft gdzie będzie coś nowego i odmiennego od innych serwerów. Nie wiem czy wiesz ale gdzie nie spojrzysz w poszukiwania serwerów to 8/10 znajdziesz EasyHc  + Gildie

Czyli jednym słowem tych EasyHc jest od ZAJEBANIA!!!.

Opublikowano

Tak, wiem że jest ich dużo, ale w większość to mapy, pluginy z internetu, maszyny po 2 GB nic nowego wszędzie to samo, a ja próbuje coś nowego zrobic tylko nie mam zabardzo pomysłu, proszę o dalsze propozycje.

Ps: dziękuje za komentarz, pomyśle nad czymś nowym na pewno :-)

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

A nie możesz zrobić czegoś nowego ? Tylko w kółko to samo.... Jak nie EasyHc + Gildie to MiniGames albo Hardkor.....

Wymyśl nowy tryb minecraft gdzie będzie coś nowego i odmiennego od innych serwerów. Nie wiem czy wiesz ale gdzie nie spojrzysz w poszukiwania serwerów to 8/10 znajdziesz EasyHc + Gildie

Czyli jednym słowem tych EasyHc jest od ZAJEBANIA!!!.

Raczej się nie da już wymyślić bez wkładu hajsu (programisci)

@topic

Może jakiś nowoczesny sv+gildie z txt. Np zablokowac znoszenie jajka przez kury i dac mozliwos craftingu zmienic texture tego jajka na jakas kule albo cos i gdy sie nim rzuci otwiera sie na 10 s portal na spawn itp. Jakieś inne nazwy materiałów (teksturki tez) np. Amelinium (tak bardzo kreatywne) i zastapic np zelazo. Albo hmmmmm (mysle nad nazwa dla zlota) np goldynium i dac za zloto. Co do nazw to nie za bardzo potrafie wymyslec. I tych zeczy mozna duzo.

Ruszyc glową

Sorki za orto ale na tel pisane

Opublikowano

Hajs Hajs Hajs inaczej ciężko będzie ci zrobić coś nowatorskiego. Wystarczy, że wejdziesz na serwer Hypixel'a to zobaczysz jak powinien wyglądać profesjonalny serwer.

Opublikowano

Chcesz robić coś nowego, oryginalnego a jako tryb dajesz sv+gildie. Możesz teraz sam wymyślisz NOWY DOBRY tryb ? To będzie coś nowego i oryginalnego :)

@topic

nowe efekty potek, inny system gildii itp.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Eeasy HC

Powinieneś zrobić 

Coś fajnego NP dobry drop fajny spawn

dobry kit zestawu vip 

RZUCANE TNT 

TELEPORT WAND

I COŚ W TYM STYLU 

DUŻO CRAFTINGÓW

MEGA TAB

NP PIORUN PO ZABICIU 

TO JEST MOJA OPINIA NA SERWER EASYHC :D

Opublikowano

Tak, wiem że jest ich dużo, ale w większość to mapy, pluginy z internetu, maszyny po 2 GB nic nowego wszędzie to samo, a ja próbuje coś nowego zrobic tylko nie mam zabardzo pomysłu, proszę o dalsze propozycje.

Ps: dziękuje za komentarz, pomyśle nad czymś nowym na pewno :-)

A co za różnica czy  neta czy ręcznie pisane??

Zapewne jak będziesz miał swoje to:

Świniarnia - która niczym nie różni się od tej z neta i działa identycznie tak samo bez żadnych różnic

Stoniarka (czy jak to nam nazywacie) - identyczne działanie jak z neta i nie pozna się czy to twój plugin czy z neta

Więc nie rozumiem po kiego ch*ja robić ten sam tryb pisząc że będę miał 'autorskie' pluginy???

Skoro działają tak samo i nie dodają nic nowego poza 1, 2 statystykami czy innymi komendami to bez różnicy czy to jest z neta czy twoje....

Dodaj mnóstfo aren bo bez aren nie przeszyjemy musimy mieć gdzie walczyć w naszych settach po prot 50

TEMAT

Opublikowano

@pablos11

Juz Ci mowie moj drogi, po co sie robi autorskie pluginy, osobiscie w tej chwili gdy startujesz z serwerem gdzie zamierzasz miec 150 + graczy na wejscie odpal se timingy przed i zobacz co essentials robi z cpu :)

Jesli pytasz co zrobic ,to wiedz ze to nie bedzie "INNE"

Opublikowano

To zastąp ESS innym, mi nie chodzi o to co robi plugin.

Jeżeli tworzysz kubek a obok stoi identyczny to jest debilne rozumowanie tworzyć coś co już jest zrobione i działa.

Jak pisałem, autorski plugin to plugin którego nie było jak "Otchłań" gdzie trafiają itemki, skile do graczy, jakieś efekty coś czego nie było to jest AUTORSKI PLUGIN

Lecz napisanie kolejnego pluginu na kamień jest idiotyczne, każdy plugin ma autora więc każdy jest autorski ;)

BTW i anty-off top

Może dodałbyś coś co nie ma jeszcze, typu gildie jako cuboid z ochroną TYLKO przez niszczeniem, tak że można by okraść skrzynie gildii itd

Wtedy trzeba by blokować skrzynie i miałyby sens takiej gry

TEMAT

Opublikowano

"Lecz napisanie kolejnego pluginu na kamień jest idiotyczne, każdy plugin ma autora więc każdy jest autorski ;)"

Widzialem ostatnio wasze pluginy na "STONIARKI" kazdy task = kazdy zniszczony blok :) Genialne.

#Edit

z takim podejsciem po co sa inne gry MMO ?

Skoro jest wow !

To jest twoj tok rozumowania :)

@AntyWarn

Dodaj konie ! kazdy lubi konie, nie? konie sa fajne mysle ze to bedzie dobry pomysl.

Opublikowano

"Lecz napisanie kolejnego pluginu na kamień jest idiotyczne, każdy plugin ma autora więc każdy jest autorski ;)"

Widzialem ostatnio wasze pluginy na "STONIARKI" kazdy task = kazdy zniszczony blok :) Genialne.

@AntyWarn

Dodaj konie ! kazdy lubi konie, nie? konie sa fajne mysle ze to bedzie dobry pomysl.

Że hę, z dupy wyszedłeś z cytatem i jeszcze nie do tej osoby 0_o od kiedy mam jakiś team czy grupę?

A co ważniejsze od kiedy piszę pluginy ;-; bo nie pamiętam kiedy ostatnio eclipse odpaliłem ;-;

@AW

Można by dodać jakieś zadania bo ten tryb jest już tak gwałcony że nie ma szans sam oddychać nawet

TEMAT

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć ciekawy spawn, mapę z fajnym biomem, balans VIPa i gracza, dojrzałą administrację.

Do tego ograniczenie pluginów do maximum, żeby grało się bez lagów i zbędnych dodatków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...