Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Królowa Loda taka Strong

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba odnalazłem swojego maina B)

nef96c.jpg

2por2py.jpg

PS

Na supporcie (ostatnia gierka) jeszcze nie idzie mi tak dobrze jak na midzie i topie, także  mam nadzieję, że już więcej nie będę musiał tam iść :D

Niech tylko Rito spróbuje ruszyć moją Królową Loda :ninja:

y6eft.gif

Opublikowano

nef96c.jpg

2por2py.jpg

PS

Na supporcie (ostatnia gierka) jeszcze nie idzie mi tak dobrze jak na midzie i topie, także  mam nadzieję, że już więcej nie będę musiał tam iść :D

Rusza w next patchu nam ją :c

Opublikowano

nef96c.jpg

2por2py.jpg

PS

Postać zazwyczaj, która jest grywana przez wielu graczy dostaje nerfa tak samo jest w przypadku Lissandry :D w Patchu 5.5 dostanie nerfa na "Q" w następnym pewnie na resztę skilli i z konkretnego midera znowu zrobią kupę :D

­

Opublikowano

Fck this! W końcu odnalazłem poskramiacza zwierząt no i dyntka! Trzeba wbijać Elo póki można :ninja:

Tona CC, OP dmg! Coś pięknego!

y6eft.gif

Opublikowano

Moim zdaniem słabo spełnia rolę Supporta, ale top i mid jak najbardziej i ładnie Tobie to idzie. ;)

Też nie byłem przekonany do Lissandry na supporcie ale miałem dobrą passę Lissandrą,

a nie chciało mi się iść Alistarem albo Morganą, bo więcej supportów nie mam :D

Dlaczego ludziom tak ciężko oddać linię mimo, że ktoś gra na niej lepiej od nich :huh:

y6eft.gif

Opublikowano

Dlaczego ludziom tak ciężko oddać linię mimo, że ktoś gra na niej lepiej od nich :huh:

Bo w Champion Select trudno jest ocenić, jak ludzie grają na danych liniach i każdy ufa tylko sobie.

Opublikowano

Bo w Champion Select trudno jest ocenić, jak ludzie grają na danych liniach i każdy ufa tylko sobie.

No ale ile to jest typowi wejść na op.gg czy gdzieś i zobaczyć moją historię gier?

y6eft.gif

Opublikowano

@ref

Kolejna gierka B)

jigoxl.jpg

Tak wiem, farma słaba ale to była nie standardowa gra. W early Darius był afk przez co musiałem roamowac na topa,

na szczęście Ahri nie była wysokich lotów i po zabiciu jej miałem jeszcze na tyle hp żeby udać się na topa :D

Do tego w ok 30min wyłączył mi się cały HUD, nie wiem czy to ja coś nacisnąłem czy co się stało, w każdym bądź razie przez chwilę napieprzałem w klawiaturę z nadzieją, że się włączy, nie udało się i musiałem restartować LoLa :D Przez co straciłem cenne minuty.

Ogólnie gierka przyjemna tylko blitz taki troche toxic "plejer" :D

PS

Na razie 7 gier z rzędu wygranych, Lissandra i love u soł macz <3

y6eft.gif

Opublikowano

No ale ile to jest typowi wejść na op.gg czy gdzieś i zobaczyć moją historię gier?

Staty rzadko coś mówią. Mogłeś mieć wtedy debili, mogłeś mieć farta albo mogłeś "kraść" innym kille. Dlatego tak ciężko odpuścić komuś i iść na inną linię. Po prostu nie wiadomo jak tamten mecz wyglądał.

Opublikowano

­No na s5 wyciągnąć Lissandrą wyciągnąć takie statystyki to arcymistrzostwo!

Życzę powodzonka w pchaniu bobów!

­azYIWDl.png

Opublikowano

Staty rzadko coś mówią. Mogłeś mieć wtedy debili, mogłeś mieć farta albo mogłeś "kraść" innym kille. Dlatego tak ciężko odpuścić komuś i iść na inną linię. Po prostu nie wiadomo jak tamten mecz wyglądał.

6 gier pod rząd na farcie? No to grubo B)

­No na s5 wyciągnąć Lissandrą wyciągnąć takie statystyki to arcymistrzostwo!

Życzę powodzonka w pchaniu bobów!

Ale o co chodzi? Jestem w dywizji, w której przeciwnicy są na takim poziomie jak ja, a ty walisz tekstem jakbym był Challenger Smurfem na Silverach :huh:

y6eft.gif

Opublikowano

Kolejna gierka! :D

3322zux.jpg

Wydaje mi się, że niezła farma jak na aroganckiego śilvera co? :P  

No i jeszcze B)

20uwjmp.jpg

Coś pięknego <3

2comni0.jpg

Mam złe przeczucia co do serii :unsure:

Mam wygranych 9 rankedów pod rząd z czego 8 Lissandrą i obawiam się, że Rito odbije sobie brak porażek na tej pieknej serii :ninja:

Tak w ogóle, jeśli wygram serię to powinno wskoczyć S3, bo MMR jest prawilne B)

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...