Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia czołgów

Brend196

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dawno nie grałem w WoT'a, zakładam nowe konto i nie wiem jaką nacje i linie czołgów wybrać na początek. Poradzicie coś?

Opublikowano

TD niemieckie te przez stuga na 4 tierze do jagody

Dobry żart, najgorszy TD'ek w grze. :D

Amerykańce -> Czołg ciężki -> T110E5

Opublikowano

TD niemieckie te przez stuga na 4 tierze do jagody

Mam i totalnie odradzam, jak napisał @1373230489-U611928.pngkYRA. najgorszy TD w grze. Brak mobilności, pancerz dobry tylko z przodu, a jest i dolna płyta i właz, działko ma tylko dps, bo penetracja op nie jest.

Polecam medy, gdyż najbardziej się przydadzą na cw, kompaniach itp. Ob. 140 to dobry wybór.

Opublikowano

Mam i totalnie odradzam, jak napisał @1373230489-U611928.pngkYRA. najgorszy TD w grze. Brak mobilności, pancerz dobry tylko z przodu, a jest i dolna płyta i właz, działko ma tylko dps, bo penetracja op nie jest.

Polecam medy, gdyż najbardziej się przydadzą na cw, kompaniach itp. Ob. 140 to dobry wybór.

300 penki to dla ciebie za mało juri ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Żeby cokolwiek przebijać to potrzebuje on z 500... 6-7 na 10 strzałów to rykoszety od płaskich powierzchni/strzały za 0. Ile razy ja przeżyłem strzał od Jadzi jadąc T71/starym Chaffeem/Anemixami 13.

Pierwsza linia to polecam T1 Cunningham>T2 MT> M2 MT> M3 Lee> T1 HT> M6> T29> T32> M103> T110E5

Opublikowano

Nie jest to penetracja op. Ma tragiczne wychyły działa, przez co wycolować w dolną płytę często jest trudne... Do tego z tą dziką celnością zejdzie na górną płytę jakiegokolwiek HT i ding. Nie jest to słaba penetracja, ale działo jak i czołg koszmarny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...