Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Liście nie wypadają z drzewa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale co mam rozumieć przez słowo liście ? zreguły w minecraftt nigdy nie wypadały z drzewa liście tylko log drewan. a z liści drzewa sadzonki/jabłka

sprecyzuj bardziej problem

Opublikowano

@ PLRosekPL

jak to na nie wybuchanie ? .... to jak używam enderchest to on wybucha ? tak samo z kowadłem wtf...

weź chłopie zacznij pisać normalnie bo nikt ci nie będzie pomagać ....

Opublikowano

świetnie... Z drewna nie wypadają liście a po kliknięciu na enderchest kowadło czy enchanting to nie wybucha. Mogę IP?

Opublikowano

Boże, jak wielkim idiotą jest autor tego tematu. Już było mi przykro, gdy @PLRosekPL hejtował mnie w innych prezentacjach a okazuje się ze to jest zwykły polski robak który nawet nie ma własnego zdania i nie potrafi się wysłowić, hahahah. Będę jeździł na twoim garbie karaluchu, wyczuj to swoimi czułkami. 

Nie chce warna, @PLRosekPL - zastanów się dobrze nad tym, to jest najważniejszy moment w twoim życiu ! Musisz przeanalizować wszystkie możliwości i wtedy podjąć decyzję. Według mnie to nie ma sensu, gdyż dzięki temu że TNT nie będzie niszczyło danych bloków, będzie można zrobić fortecę nie do zdobycia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...