Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Exp Bot Kickanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się coś z tym zrobić

jedynie zmiana łącza ,sam zmienilem neta jak skonczyla sie umowa.I juz nie mam tych problemow.Innego rozwiazania nie widze.

/niereg. sygna

Opublikowano

A przy trzech odpalonych też Ci kicka ? lub przy dwóch ? jeżeli problem się nie pojawia przy małej ilości kont to problem lezy po stronie łącza jedyna radą jest exp ze zmniejszoną ilością kont 

Opublikowano

Przecież to jest wina internetu... ma facet spadki neta.Nawet najmniejsze i pojawiaja sie juz problemy.Moze zadzwonic do usługodawcy i zapytac czy moga z tym cos zrobic.Lub czekac na zakonczenie umowy. @ZarobekNaMetku karty graficznej... karta graficzna nie pozwalała by mu grać bo nie było by widac obrazu itd,wiec co ma karta do do wywalania kont? @ZarobekNaMetku to teraz mu powiedz zeby bez celu wymienił karte na drozsza i zeby dał znać jak rezultat ....ehhh. no logic

/niereg. sygna

Opublikowano

Przecież to jest wina internetu... ma facet spadki neta.Nawet najmniejsze i pojawiaja sie juz problemy.Moze zadzwonic do usługodawcy i zapytac czy moga z tym cos zrobic.Lub czekac na zakonczenie umowy. @ZarobekNaMetku karty graficznej... karta graficzna nie pozwalała by mu grać bo nie było by widac obrazu itd,wiec co ma karta do do wywalania kont? @ZarobekNaMetku to teraz mu powiedz zeby bez celu wymienił karte na drozsza i zeby dał znać jak rezultat ....ehhh. no logic

Racja, racja w ogóle spójności nie miała moja wypowiedź bo w połowie się zorientowałem, że wina karty to być nie może. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...