Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż.

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 18 lat i chcę sobie zrobić tatuaż od łokcia do nadgarstka na całym obwodzie ręki. Czy wraz z przyrostem ręki ten tatuaż będzie mógł wyglądać za np 10 lat tragicznie? No już raczej dużo mi nie urośnie, max z 20 %, lecz to zawsze coś.

Opublikowano

Słabe pytanie jak na forum o grach. xD

Zapytaj w salonie, w którym planujesz zabieg. Możesz tez udać się do jakiegoś dermatologa. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Do dermatologa iść żeby się pytać to bez sensu i tym bardziej że od tego roku trzeba mieć skierowanie.

Co do tatuażu to sam chciałem zrobić taki rękaw lecz się powstrzymałem.

Jest to z*******a sprawa a tatuaż rozciągnie się wraz z przyrostem masy a zarazem nie będzie to wyglądało tragicznie.

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Kiedyś o tym gadałem z kimś albo z tatuażystą albo trenerem personalnym i podobno nic złego ma się nie wydarzyć 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie tatuaż na 18, cały rękaw, chwilę później poszedłem na siłownię i w sumie nie widzę różnicy na tatuażu. Jedynie przy sterydach byłby to problem, ale tak to nie ma się czego obawiać :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...