Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy projekt MediumExp

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Wraz z moim kolegą z Argentyny postawnowiliśmy postawić serwer medium exp , wszystko czego potrzeba posiada moj kolega czyli:
- Premium AntiHack
- Dedykowany Server

- Dobre Stabilne Pliki

Ja dokładam swoje doświatczenie które już posiadam , na przestrzeni lat troszkę się go uzbierało , ale nie o tym miałem mówić. Serwer ma być nastawiony na średni exp czyli 500xp staty kasowane , wersja jaką planujemy to Season 6  , piszę tutaj aby zapytać czy ktoś nie chciał by pomóc przy realizacji tego projektu , dokładniej potrzebujemy testerów a także pomysłodawców jak "ulepszyć" rozgrywkę , odpada napewno dodwanie świetlnych mieczy i broni z Counter Strike ( takie mody widywałem ) Będzie to w miare czysty klient MuO S6 z może lekkimi dodatkami typu pare kamyczków i skrzydła ( zakładam ) . Osoby chętne proszę pisać w temacie , najlepiej by miały skype z racji że tam sie komunikuje z Federico i tam bysmy prowadzili konferencje .

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...