Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na stronę WWW

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zgromadzonych.

Ostatnio 4fun zajmuję się pisaniem stron internetowych.

Czy macie może jakiś ciekawy pomysł?

Coś czego wam brakowało?

Coś ciekawego, fajnego?

Opublikowano

Brakuje mi fajnego forum na temat rowerów i kolarstwa

Chodziło mi bardziej o coś użytkowego .-.

Jakieś narzędzie.

Opublikowano

Jak znajdziesz kogoś do analizy to możesz zrobić stronę z analizami meczów CSGO, DOTA2 etc. :P Obecnie ludzie zajmujący się tym działają przeważnie na FP.  Sądząc po tym w jakim tępię te FP zdobywają lajki, że taka strona byłaby popularna. ;P Mógłbyś z niej zarabiać poprzez reklamy czy w innym sposób. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja bym się połasił na internetową bazę materiałów graficznych, do której każdy użytkownik mógłby dodawać swoje gfx. Coś w stylu deviantarta ale z samymi renderami, c4d, flary, brushe, fractale.

Opublikowano

Jak znajdziesz kogoś do analizy to możesz zrobić stronę z analizami meczów CSGO, DOTA2 etc. :P Obecnie ludzie zajmujący się tym działają przeważnie na FP.  Sądząc po tym w jakim tępię te FP zdobywają lajki, że taka strona byłaby popularna. ;P Mógłbyś z niej zarabiać poprzez reklamy czy w innym sposób. :P

O!

To jest dobry pomysł! :D

Tylko potrzebuję kogoś kto będzie te mecze oceniał .-.

@Edit

http://raizen.tk/projects/csgl-a/

Opublikowano

Parrot tu? o. O

Nowy sk.pl, bo raczej Sopher o nim zapomni, albo coś co jeszcze nie było typu forum o claudronie albo o sponge! (chodzi o silniki serwerów z mc)

Opublikowano

Parrot tu? o. O Nowy sk.pl, bo raczej Sopher o nim zapomni, albo coś co jeszcze nie było typu forum o claudronie albo o sponge! (chodzi o silniki serwerów z mc)

Wy już sobie poradzliście...

http://globalmine.pl/

Skript wróci.

Nie robię forumków, chcę coś napisać jako narzędzie.

Opublikowano

O!

To jest dobry pomysł! :D

Tylko potrzebuję kogoś kto będzie te mecze oceniał .-.

@Edit

http://raizen.tk/projects/csgl-a/

Ale to, że jest jednak strona to wiesz... :P Poza tym ubogo wygląda, a przecież oprócz obstawia możesz tam włączyć możliwość dyskusji, jakiś czar. Archiwum i dużo więcej. Serio. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngParrotek to, że zrobiliśmy osobne forum z działem "skript" to nie znaczy, że to będzie tylko tematyka skriptu. Pozatym nie patrz na forum ze względu skórki, bo szofa kupił, wiec jak my będziemy mieli tą skórkę, to czysty plagiat sk.pl. Ja nie chce tworzyć plagiatu. Inder chce. Porozmawiaj z nim. Nie tylko my mamy tematykę skript. Nie miej na mnie focha. Na indera miej. Bo wszystko chce ze skript.pl zapieprzyć. Do rozmowy zapraszam na priv.

@cichy. Nie jest uboga. Wczoraj maszyna w serwerowni miała awarie. Sam zrób własnego CSS, oraz zrób giga forum z tego. 13 użytkowników w 1 dzień to wielki progres.

Przydałby się kalkulator fizyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...