Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven/Trundle/Graves

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Riven i Graves. Bardzo silne picki, op dmg. Tyle, że Graves ma mały zasięg i słaby escape mechanizm. Bez problemowy nimi wycarrujesz. Ja Gravesem mając 1/4 zabijałem na solo Vayne 4/1 :D

Opublikowano

Jak dla mnie Graves na ADC ma escepe jak większość carry na tej linii, ma też nie przeciętny dmg i zaczyna coraz bardziej wchodzić do mety, spokojnie idzie nim carrować. Riven to postać, która jest szczególnie dobra w late, potrafi nieźle obić przeciwników, a następnie zadać potężny dmg z R, postać jak najbardziej do wygrywania gier. Jeśli chodzi o Trundle to się nie wypowiem, ponieważ nie gram tą postacią zbyt długo, mogę tylko powiedzieć, że jest sporym wyzwaniem dla przeciwników zarówno na topie jak i w jungli.

Opublikowano

Polecam Riven:

+ w miarę wysoka mobilność 

+ brak many

+ dosyć ciekawa mechanika

+ mocny pick na topa

- długie cooldowny 

759081466790725720585.png

Opublikowano

Jak dla mnie najbardziej z tej trójki Riven, ale jednak Trundl na smerfa nie jest zły. A jeśli chodzi o Gravse to w tej mecie to jeden z najśilniejszych adc no ale jest jeden warunek w miare ogarniety supp by się też przydał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...