Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Modyfikacja Costum NPC 1.7.2

xNitoRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma sprawę :x

Otóż z nudów robię mapkę adwenture z modem Costum NPC na wersje 1.7.2 ale napotkałem 1 problem i mam 1 pytanko.

Pytanie- Czy da się jakoś wykryć gracza by zaistniała taka sytuacja:

*Idziesz ścieżką prubująć przejść przez bramę*

[strażnik bramy]: Hej?! A gdzie ty się wybierasz?!

(Odpowiedzi)

-Nie twój interes! -----------------------> Co sie stanie? --------------------> Zacznie cię bić.

-Tak tylko sprawdzam okolice. -----------------------> Co sie stanie? --------------------> [strażnik bramy]: Wynoś się bo co porachuje kości!

-Do miasta. -----------------------> Co sie stanie? --------------------> A czemu mam cię wpuścic?

A problem:

-Stworzyłem łucznika który ma qesta żeby dostarczyć mu jedzenie bo jest głodny...

Ale jeżeli mu dostarcze wypełnie qesta i chce żeby puźniej coś innego mówił a nie (jest to ustawione w modyfikacji) Hello Heytrix!

Będę wdzięczny ;) Czekam na komętarze..

Opublikowano

Taaaa..... Pewnie.... NPC Forum jest "bardzo" pomocne..... Zamiast napisać że np: nie wiecie, albo poświęcić 5minut i zobaczyć modyfikacje to głęboko gdzieś mają i myślą - " Hymmm.... Nie wiem o co mu chodzi.... Pierdziele! Nie pisze...." tyle z mojej strony.

@Refresh

PS:MPC Forum zchodzi na psy....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...