Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrał/a byś na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakończyłem prace nad serwerem DCraft (nie wypalił), mam zamiar stworzyć nowy serwer. Takim serwerem ma być RolePlay (lub jak ktoś woli RealLife). Na początku wybieramy płeć, dostajemy określoną kwotę na dowód osobisty, jedzenie, i inne potrzebne rzeczy. Mapą jest rozbudowane miasto z działkami, mieszkaniami, sklepami. Są prace, dzięki którymi można zarobić pieniądze na następne zakupy (prawo jazdy, samochód). Można spotkać alkohole oraz narkotyki. Warto taki serwer zrobić? 

bannergif.gif

Opublikowano

Warto. :-)

Na taki serwer czekam już od roku, kiedyś nawet taki prowadziłem, cieszył się dużą popularnością, ale szybko mi się znudziło bycie właścicielem. 

Opublikowano

Tak z chęcią zagrałbym!

Ale by musiał:

- Być prowadzonych przez dorosłych ludzi min. 16+

- Mieć ludzi ,którzy się znają na fachu.

- mieć dobrą maszynę BEZ lagów!

bmqxnpM.png

Opublikowano

Tak z chęcią zagrałbym!

Ale by musiał:

- Być prowadzonych przez dorosłych ludzi min. 16+

- Mieć ludzi ,którzy się znają na fachu.

- mieć dobrą maszynę BEZ lagów!

dorosłych ludzi min. 16+ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

Pomysł bardzo ciekawy - ale.. wykonanie. To co chcesz dodać wymaga napisania własnych pluginów. Raczej nie znajdziesz takich które odpowiadają twoim postanowienią

Opublikowano

Przyda się taki serwer (RPG) chociaż czy wypali to też nie wiem ponieważ takich serwerów po sieci krąży już dużo i też się cieszą dużą popularnością więc nie wiem. a po za tym

Skript Heh :/, największa kupa Internetu.

Bez obrazy

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...