Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Spawn

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mogę zrobić mass spawna (50 mobów w sekunde) na każdego z bossów za 25mil (akceptuje dile tylko na serverze Hellion). W 5h można odrobić sobie te 25mil z tym mass spawnem (np na bossach w parca). Dodatkowo za 5mil mogę dolożyć bota dzieki ktoremu nie bedziemy musieli spamować spacji, zaznaczać bossa i używać skilli. Na specjalne zamówienie mogę też zrobić Trainera cena do uzgodnienia. Koniec z dawaniem za friko!

Wraz z updatem gry dostajecie update haxow za free!

Opublikowano

Fajnie a ja mam dzialajace haki i moge wam dac za darmo a nie jak ten debil kase wyżydzać.

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To prawda, nie ma jak chandlowac hackami....... Rydzyk zal mi Ciebie

Mi również jest Ciebie żal "chandlować". N1 Wcześniej publikowałem trainery za darmo ale ludzie mieli na to wyjebane dopiero gdy wyszedł nowy update zaczoł się masowy spam... Powodzenia, że taki ktoś jak Ty zrobi mass spawna i będzie zarabiał tak jak ja 6mil na godzine. 24*6=144miliony. Nie musze siedzieć przy kompie bot robi swoje.

Opublikowano

gz słownika, nie musze korzystac z mass spawna zeby szybko zarabiać kase, to nie jedyna forma szybkiej kasy. Masz racje, nie zrobilbym spawna bo nie siedzie w hackach....... fajnie jest patrzeć na kretynow, ktorzy sa tak materialni jak ty. Nikomu nie radze kupywac tego,bo tylko kase na to stracicie za niedlugo pewnie znow pojawi sie nowy patch

Opublikowano

gz słownika, nie musze korzystac z mass spawna zeby szybko zarabiać kase, to nie jedyna forma szybkiej kasy. Masz racje, nie zrobilbym spawna bo nie siedzie w hackach....... fajnie jest patrzeć na kretynow, ktorzy sa tak materialni jak ty. Nikomu nie radze kupywac tego,bo tylko kase na to stracicie za niedlugo pewnie znow pojawi sie nowy patch

Dziekuje za przypomnienie odnosnie patchów ^^. Co do slownika... nie musze z niego korzystac to sa podstawy wyuczone wzrokowo.

Opublikowano

Dajcie mu spokój! bardzo dobrze robi. Jakby każdy miał dostęp do takich hacków gra nie miała by sensu bo jedyne co ludzie by robili to walczyli o spot na zostawienie hacka/bota... Jak tak bardzo komuś zależy a nie chce wydawać kasy to niech sam poczyta i sprubuje cokolwiek zrobić ...

Opublikowano

doradźcie mi w których miejscach najlepiej używać mass spawna aby wydropić najwięcej dillów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...