Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Set OPA

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Salut,

Udostępniam kolejny set prawdopodobnie był już kiedyś na forum ale jakoś teraz nigdzie go nie ma, a szkoda bo secik na poziomie.

DOWNLOAD: http://speedy.sh/ju5Cd/Set-Oriental-Pro-Area.com.rar

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/3ac2c941a8ff227b2af41ac4e9badb309ef93e9b862ea8fcd9f6f5b6513f1ff2/analysis/

3nib2pdv74uc.png

HASŁO: \~*CaNsErBeRo*~/

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano
Bardzo ładnie się prezentuje. Lecz moim zdaniem jak by wojownik nie miał by czapki to był by to jeden z najlepszych jaki widziałem.­
Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje. Lecz moim zdaniem jak by wojownik nie miał by czapki to był by to jeden z najlepszych jaki widziałem.­

wydaje mi się że w rzeczywistości woj nie ma czapki tylko podczas screena ktoś ubrał :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak coś wrzucasz to wrzucaj z hasłem......

Wstawka jest zbędna jeżeli nie podajesz hasła....

Stracisz w moich oczach

Jak dla mnie cls temat

1912513.jpeg

Opublikowano

Majster, następnym razem upewnij się że wszystko podałeś  :) secik nawet okej więc zostawiam lajka

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

set średni, sam widziałem te sety 3 razy na epvp metin2zone metin2.hu metin2dev.org a na mpc z 3 różne tematy z czego z 2 w koszu :D 

mógłbyś wrzucić coś mniej spotykanego , plusika nie będzie bo tego jest prawie tyle co runicznego eq

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...