Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PUSZCZANIE DZWIEKOW W CS GO

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem otóż na żadnym z programów mi nie działa puszczanie dzwięków w cs go.

Pobrałem hlss program ustawiłem wszystko jak należy czyli w configu 

alias muza "muzaon"
alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff"
alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon"
bind "MOUSE5" "muza"
alias voiceON "+voicerecord; bind KLAWISZ voiceOFF"
alias voiceOFF "-voicerecord; bind KLAWISZ4 voiceON"

To wkleiłem do configu. Odpaliłem program zrobilem jak nalezy wszystko czyli sciezke do gry cs go i Bind dałem P i nie działa mi jak wchodze w csa go na serwer to gdy wciskam P to mi nie chodzi wgl.

Nawet jak w bind ''MOUSE5'' ''muza'' zmienie to na bind ''P'' '' muza'' to nie dziala.

Nawet gdy wpisuje w grze la to nic nie wyskakuje w konsoli.

Próbowałem też programem HLDJ tylko że jak ustawiam wszystko ladnie pięknie to zostaje mi zakładka

Game Directory: i Gdy znajduje folder ''csgo''  i go zaznaczam to nie mogę nacisnąć przycisku OK żeby to zaakceptować(ROBI SIE SZARY) i żeby mi to się dodało do ramki.

NWM czego to jest objawa ale ku rwa już mnie szlak trafia. Zmarnowalem 5h na to i nie działa nic.

I czy bind ''MOUSE5'' ''muza'' Musi być taki sam przycisk w tym jak jest w hlss , lub w HLDJ ?? czy mogą być inne. bo już nie mam sił

Mam zbędny PSC 20 zł w nic innego nie gram poza cs a mam blokade handlu na 20 dni jeszcze więc chętnie za pomoc oddam .

Czekam bardzo na odpowiedzi ;c

imetin_logo.png

Opublikowano
Wklej to do configa

alias muza "muzaon"
alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff"
alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon"
bind "P" "muza"
alias voiceON "+voicerecord; bind L voiceOFF"
alias voiceOFF "-voicerecord; bind O voiceON"

w programie też luterke P ustaw. odpal gre przez program w consoli wpisz la czy tam ls nie pamietam jaka komenda byla. wybierasz cyferke z piosenką i podczas gry wciskasz P
Opublikowano

nie wiem po co Ci to skoro bedziesz puszczal dzwieki, inni Cie zmutuje i beda grali dalej(czyli krotka mowiac beda mieli Cie w d***e a Ty dalej bedziesz puszczal dzwieki nie wiedzac o tym ze Cie zmutowali) :v?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...