Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre Skrypty! Pomoc = Like :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Scriptow do L# czyli do Krathusa... Ogolnie do Krathusa mam podstawowy ale Szukam cos jak Automatyczny Last hit , Zeby nie dal sie harrasowac i Chodzil tez sam. Jest cos takiego? Jesli tak to prosze o Nazwe / linka. :)  <3

EDIT@ 1. i Pytanie nr.2 Czy L# Wykrywaja automatycznie w Logach? Czy dopiero mozna dostac banna po zgloszeniu? ( mam konto z 100 skinami ) wiec Nie wiem czy ryzykowac.

Opublikowano

Ale ty masz wymagania ciągle ...

Najlepiej poszukaj czegoś typu volibot że pójdziesz na dwór i sam Ci bedzie expił ... Bo widze że ty nie masz żadnej frajdy z tej gry

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego do karthusa
Nie używałbym na takim koncie L# ponieważ niby nie jest wykrywalny, jednakże jeżeli joduska zrobi jakąś lukę to się załapiesz na bana odpuść na takim koncie ;)

153xova.png

Opublikowano

( mam konto z 100 skinami ) wiec Nie wiem czy ryzykowac.

Ty w ogóle grasz z L# na tym koncie. omg rip.... chyba ze to czyjeś konto, przywłaszczone i sie na nim bawisz :)

Opublikowano

Joduska za jakiś czas ponownie sprzeda paczkę danych użytkowników firmie Riot i znów polecą bany. No oczywiście będzie tłumaczyć się, że nie zauważył luki, no lecz takie pingwiny jak część gimbazy z tego forum to łyknie. 

Polecam korzystać ze skryptu na koncie gdzie nie włożyłeś więcej niż 50 zł. Dodatkowo, jeżeli takiego nie masz, na allegro po 19.99 masz czyste 30tki z około ponad 20 tysięcy IP. Co do samego programiku, odczekaj tydzień od czasu wprowadzenia przez niego aktualizacji i dopiero graj.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...