Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam stan podgorączkowy 36.8 za godzine mam mecza bardzo chce iść bo i tak nie mam co robić xD

boli mnie prawa pierś przy wdychaniu powietrza mam lekki katar i jakieś gówno w gardle ale mniejsza o to

Co by sie stalo gdybym zagral ? dodam ze czuje sie na silach

Opublikowano

Jak się czujesz na siłach to co stoi na przeszkodzie ? 36.8 to nawet nie stan podgorączkowy.

Ogólnie sam będziesz widział, jak się będziesz czuł, organizm sam wie kiedy jesteś chory. Ogólnie wypocisz się to dobrze ci zrobi na chorobę jak cię coś łapie, tylko pij dużo wody to podstawa.

Opublikowano

Może to być angina albo mononukleoza jak masz cos w gardle radzilbym z tym iść do lekarza. Jeżeli czujesz się na silach to idź na ten mecz juz a potem do lekarza.

Opublikowano

Siema mam stan podgorączkowy 36.8 za godzine mam mecza bardzo chce iść bo i tak nie mam co robić xD

boli mnie prawa pierś przy wdychaniu powietrza mam lekki katar i jakieś gówno w gardle ale mniejsza o to

36.8 to chyba nie jest tak tragicznie, bez przesady. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

masz raka

Proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd.

A Ty @rogoendplis kolego mogłeś napisać wcześniej ten temat a nie godzinę przed meczem. Masz 36.8 stopni gorączki prawie, to jest nic...

Temp. ciała ma 36.6 stopni STALE, spokojnie mogłeś iść na ten mecz z małą temperatura, ubierając się ciepło (ciepłe duty, grube skarpety, mocny, gruby sweter, jakąś kurtkę przed-wiosenną, bo dzisiaj już mamy 08 marzec).

bez gif

Opublikowano

Jak się czujesz na siłach to co stoi na przeszkodzie ? 36.8 to nawet nie stan podgorączkowy.

Ogólnie sam będziesz widział, jak się będziesz czuł, organizm sam wie kiedy jesteś chory. Ogólnie wypocisz się to dobrze ci zrobi na chorobę jak cię coś łapie, tylko pij dużo wody to podstawa.

Wow... Wypocić, to się można w łóżku. Męczenie organizmu podczas choroby jest bardzo niewskazane, a jeśli jeszcze mecz będzie na świeżym powietrzu to będzie wprost chu*owo.

36.8 to normalny stan temperatury u człowieka. Chcesz iść na ten emcz - idź, źle się czujesz albo nie na siłach - nie idź.

Opublikowano

Ja tam wiem z doświadczenia do puki się ruszam podczas choroby jakoś wytrzymuje, jak już się położę to mnie już rozkłada choroba na amen

Opublikowano

temp ciala wacha sie od 36 do 37

a wiec to ni jest stan podgorackowy

goraczke sie ma albo sie nie ma.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Może się po prostu lekko przeziębiłeś i tyle. Weź jakieś witaminy, zaparz ciepłą herbatę (albo mleko z miodem) i powinno pomóc. ;) Pójście na mecz tylko pogorszyłoby sytuacje, mógłbyś się bardzo źle czuć następnego dnia.

Opublikowano

Może się po prostu lekko przeziębiłeś i tyle. Weź jakieś witaminy, zaparz ciepłą herbatę (albo mleko z miodem) i powinno pomóc. ;) Pójście na mecz tylko pogorszyłoby sytuacje, mógłbyś się bardzo źle czuć następnego dnia.

Pomusz mi :

boli mnie rura odbytowa ciężko wydalić z niej cokolwiek a za niedługo mam zawody w sraniu na odległość, czuje się na siłach tylko nie wiem czy warto z takim bólem startować.

Doradzisz cokolwiek ?

aa nie wiem dokładnie czy coś dolega bo jakoś daje rade srać na tego warna wyżej ! :*

Opublikowano

I jak - wyleczyłeś się z tej choroby? ;)

--1000 post--

bez gif

Opublikowano

Przecie to raczycho jak c**j.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...